به گزارش دفاعپرس از اصفهان، «کیان دهرابپور» مدیر کل انتقال خون اصفهان، اظهار داشت: به دنبال حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و اعلام نیاز به خون و فرآورده های خونی، مراکز اهدای خون استان اصفهان پذیرای استقبال بی نظیر مردم ایثارگر استان بود.
وی ضمن تشکر و تقدیر ویژه از حضور عاشقانه مردم و زحمات شبانه روزی پرسنل مراکز اهدای خون استان اذعان کرد: با توجه به اینکه مراکز درمانی استان، روزانه به فرآورده های خونی نیاز دارند و آقایان هر سه ماه یک بار و بانوان هر چهار ماه یک بار می توانند خون اهدا کنند، باید ذخایر خون استان طوری مدیریت شود که هر روز سال بتوانیم جوابگوی صد در صد نیاز بیماران باشیم.
وی گفت: فرآورده های احصا شده از خونهای اهدایی، تاریخ مصرف مشخصی دارند و مراجعه به مراکز اهدای خون باید در همه ایام سال صورت بگیرد.
مدیر کل انتقال خون اصفهان ادامه داد: با توجه به اینکه ذخیره خون استان طی چند روز اخیر به بیش از حد ایده آل رسیده است از اهداکنندگان عزیز خون می خواهیم که اهدای خون خود را به روزها و هفته های بعد موکول کنند.
انتهای پیام/