یونیسف: غزه، جهنم واقعی است

سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) در فلسطین، غزه را جهنم مجسم دانست و گفت که وضعیت این منطقه هر لحظه بدتر می‌شود.
کد خبر: ۷۵۲۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵ - 07June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «کاظم ابوخلف» سخنگوی یونیسف در فلسطین امروز شنبه تأکید کرد که برهه کنونی، بدترین برهه برای زنان و کودکان در غزه بوده است. شبکه خبری الجزیره به نقل از ابوخلف گزارش داد: «غزه، جهنم واقعی است و وضعیت آن، هر ساعت بدتر می‌شود.

یونیسف: غزه، جهنم واقعی است

وی ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را بسیار ناکافی دانست و گفت: از زمان آغاز جنگ غزه، بیش از ۵۰ هزار کودک فلسطینی جان باخته و زخمی شده‌اند.

«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (آنروا)، هم شب گذشته اعلام کرد که اسرائیل از ابتدای جنگ اخیر، با اعمال محدودیت‌های گسترده، اجازه‌ی ورود خبرنگاران بین‌المللی به نوار غزه را سلب کرده است.

لازارینی، که از جمله مقام‌های ارشد ناظر بر شرایط انسانی در سرزمین‌های اشغالی است، این اقدام را «بی‌سابقه در تاریخ معاصر جنگ‌ها» توصیف کرد و آن را نه فقط سانسور رسانه‌ای، بلکه «ممنوعیتِ رساندن حقیقت به جهان» دانست.

او در بیانیه خود افزود: «عدم حضور خبرنگاران در غزه، عملا راه را برای تحریف واقعیت، گسترش اطلاعات نادرست، و در نهایت زدودن انسانیت از چهره‌ی قربانیان هموار کرده است». 

لازارینی از افکار عمومی جهانی خواست تا خواهان پایان این محدودیت شوند و تأکید کرد که «جهان باید بداند چه بر سر غیرنظامیان می‌آید، و این تنها در صورتی ممکن است که خبرنگاران مستقل اجازه‌ی حضور و روایت داشته باشند».

ابوخلف هم گفت که در حال حاضر، یک مؤسسه بشردوستانه فعال در غزه وجود ندارد و همین مسئله باعث گسترش سوء تغذیه به ویژه در میان کودکان شده است.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار