پخش سوره «فتح» از مناره‌های مساجد و بقاع متبرکه گلستان

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان از برپایی پویش مردمی قرائت سوره «فتح» در استان گلستان و پخش آن از مناره‌های مساجد و بقاع متبرکه خبر داد.
کد خبر: ۷۵۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۹ - 18June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «محمدزمان قربانی» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان، در جلسه هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی اقدامات رسانه‌ای وقایع اخیر در سالن اجتماعات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان اظهار داشت: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی خیال می‌کنند با حمله به شهر‌های کشور و تحت‌فشارقرار دادن مردم، می‌توانند به نظام جمهوری اسلامی ضربه زده و ایران اسلامی را به استثمار خود در بیاورند.

پخش سوره «فتح» از مناره‌های مساجد و بقاع متبرکه گلستان

وی تصریح کرد: این خیال را به گور برده و به زودی با پاسخ کوبنده و دندان‌شکن نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، نظاره‌گر نابودی کامل اسرائیل خواهیم بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان ابراز کرد: قدرت نظامی و موشکی ایران اسلامی دست برتر و قدرت برتر در جهان بوده و تجهیزات موشکی و به‌روز ایران اسلامی بر همه کشور‌های جهان آشکار است.

وی ادامه داد: در این شرایط حساس، کار رسانه بسیار سخت و ظریف است و خبرنگاران باید ضمن رعایت ملاحظات، اخبار را دقیق، سریع و شفاف به اطلاع مردم برسانند.

قربانی گفت: روز گذشته اراده خداوندبراین قرار گرفت تا به وسیله مجری رسانه ملی و حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی، باردیگر کشور عزیزمان در پله قدرت، عزت و عظمت ایران اسلامی قرار گیرد.

وی بیان کرد: ما دعا نمی‌کنیم جنگ تمام شود، بلکه دعا می‌کنیم رژیم صهیونیست نابود شود، زیرا قطعا با نابودی رژیم صهیونیستی، جنگ هم پایان یافته و همه چیزبه نفع اسلام خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان یادآور شد: پویش مردمی قرائت سوره فتح، دعای توسل و دعای صحیفه سجادیه در گلستان برپا می‌شود و امشب بعد از نماز مغرب و عشا، قرائت دعای توسل از مناره‌های بقاع متبرکه و مساجد شهر‌های مختلف استان با نیت نابودی رژیم صهیونیستی بخش می‌شود.

وی افزود: دعای صحیفه سجادیه و سوره فتح نیز هر روز از بقاع متبرکه و مساجد استان شنیده خواهد شد.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار