بازار کالا‌های اساسی کردستان در وضعیت آرامی قرار دارد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان از رصد روزانه بازار استان خبر داد و گفت: بازار کالا‌های اساسی در وضعیت آرامی قرار دارد.
کد خبر: ۷۵۷۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸ - 24June 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، بختیار خلیقی صبح امروز از بازگشت تعادل به تامین و عرضه کالا‌های اساسی خبر داد و گفت: فراوانی در فروشگاه‌های عرضه از نتایج رصد روزانه بازار و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی با تشکل‌ها و اتحادیه‌های صنفی است.
 
بازار کالا‌های اساسی کردستان در وضعیت آرامی قرار دارد
 
خلیقی گفت: از همان ساعات اولیه تهاجم رژیم جعلی، برای مدیریت بازار و رفع موانع، هماهنگی لازم با استانداری انجام شد و با توجه به مهمان پذیر استان، اقدامات لازم برای تامین و توزیع کالا‌های اساسی و همچنین میزان تولید روزانه نان در کردستان انجام شد.
 
وی افزود: در این مدت وضعیت بازار به صورت روزانه رصد می‌شد و با نظارت بر بازار با گزارش ساعتی، بر روند تامین و عرضه کالا رسیدگی شد.
 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه از روز حمله ناجورانمردانه رژیم صهیونیستی به ایران، دستگاه‌های اجرایی استان در تلاش بودند که وضعیت بازار در حالت تعادل کامل باشد، اظهار کرد: قطعا مشکلاتی وجود داشت، اما پیش‌بینی لازم صورت گرفته بود. 
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار