به گزارش دفاعپرس از قم، همزمان با هفته قوه قضاییه و در اجرای سیاستهای دستگاه قضایی در حمایت از حقوق شهروندی و اصلاح و تربیت زندانیان، با حضور مسوولان قضایی استان قم، ۵۰ زندانی آزاد شدند و به بیش از ۶۰۰ مددجوی واجد شرایط مرخصی اعطا شد.
این اقدام با حضور حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رییسکل دادگستری استان قم، حجتالاسلام والمسلمین حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب قم و محمدمهدی رحیمی معاون اجرای احکام کیفری در زندان مرکزی، زندان ساحلی و بازداشتگاه قم انجام شد.
بر اساس این گزارش، در جریان این بازدیدها، مسئولان قضایی با حضور در جمع زندانیان، به صورت مستقیم و رودررو به درخواستها و مشکلات آنان رسیدگی کردند.
یکم تا هفتم تیرماه همزمان با ایام سالگرد شهادت معمار دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، شهید مظلوم آیتالله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران صدیق انقلاب، هفته قوه قضاییه نامگذاری شدهاست.
انتهای پیام/