سردار الهی: باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان منهدم شد

فرمانده انتظامی لرستان از انهدام باند انتقال محموله مهمات جنگی و کشف بیش از ۲۲ هزار فشنگ جنگی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۷۵۹۴۲۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰ - 01July 2025

به گزارش دفاع‌پرس، از لرستان، سردار «یحیی الهی» فرمانده انتظامی لرستان امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان پلدختر با اشراف اطلاعاتی در یکی از محورهای مواصلاتی به دو دستگاه خودرو سواری سمند به همراه سه نفر سرنشین مظنون شدند.

سردار الهی: باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان منهدم شد

وی گفت: راننده‌ها خودروها به‌محض روئیت مأموران اقدام به فرار می‌کنند که مأموران مقتدر و جان‌برکف انتظامی با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح و طی یک عملیات قدرتمند و باصلابت، هر دو خودرو را با ضرب گلوله توقیف، هر سه متهم دستگیر، در بازرسی از خودرو بیش از ۲۲ هزار فشنگ جنگی کشف شد.

فرمانده انتظامی لرستان، تصریح کرد: برابر تحقیقات به‌عمل‌آمده، متهمان این محموله مهمات را از استان‌های غربی بارگیری و قصد داشتند به استان‌های جنوبی کشور منتقل کنند.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار