نشست مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان برگزار شد

نشست اعضای کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳ - 09July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، نماینده ولی‌فقیه در کردستان در این نشست گفت: برای حل ریشه‌ای معضل قاچاق، باید کار‌ها با نگاه جهادی، تعهد واقعی و بدون تعارف دنبال شود؛ چرا که مبارزه با قاچاق، تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه یک مسئولیت دینی و ملی است.
 
نشست مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان برگزار شد
 
حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی افزود: مرز‌های ما شأن لازم را نداشته و برای سامان‌بخشی به آنها، نیازمند کار جمعی، دقت و وسواس مدیریتی هستیم.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان نیز در این نشست با اشاره به وضعیت تأمین کالا‌ها در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی گفت: با وجود شرایط خاص، در تأمین کالا‌های اساسی مشکلی نداشتیم.
 
محمدی افزود: در حوزه نانوایی‌ها، سهمیه آرد استان افزایش پیدا کرد و در زمینه سوخت نیز، کردستان یکی از استان‌هایی بود که کمترین چالش را در زمینه توزیع بنزین تجربه کرد.
 
امیدی، ناظر گمرکات استان کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه زیرساخت‌های فعلی با ظرفیت بالای تردد و تجارت مرز باشماق همخوانی ندارد خواستار ایجاد حریم امنیتی مشخص در این مرز شد.
 
خداویسی، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان نیز گفت: تمرکز ما بر برخورد قاطع با دانه‌درشت‌ها و شبکه‌های اصلی قاچاق است؛ کسانی که با اقدامات سازمان‌یافته، به اقتصاد کشور آسیب می‌زنند.
 
در این نشست، موضوعاتی از جمله مدیریت مرز، نظارت بر گمرک، قاچاق دارو، و ساماندهی حمل فرآورده‌های نفتی مورد بررسی قرار گرفت.
 
 انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار