سردار کوشکی: شهید «غیب‌پرور» فرمانده‌ای از جنس ایمان، معرفت، جهاد و ولایت‌پذیر بود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس با اشاره به شهادت سردار حاج غلامحسین غیب پرور به بیان ابعاد شخصیتی این فرمانده کشوری استان فارسی پرداخت و گفت: سردار غیب‌پرور شخصیتی چندبعدی بود؛ هم نظامیِ مقتدر، هم انسانِ مؤمن، هم مدیرِ بااخلاص و هم پدری مهربان و بنده‌ای خالص در پیشگاه خداوند.
کد خبر: ۷۶۴۶۱۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۲ - 22July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس سرتیپ دوم پاسدار «سعید کوشکی جهرمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس در نشست جهاد تبیین و ویژگی‌های سردار شهید سرلشکر «حاج غلامحسین غیب پرور» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع)، ضمن اشاره به سوابق طولانی همکاری با این شهید والا مقام، اظهار داشت: «از سال ۱۳۸۷به‌عنوان یکی از معاونان در کنار ایشان بودم و سردار غیب‌پرور شخصیتی چندبعدی بود؛ هم نظامیِ مقتدر، هم انسانِ مؤمن، هم مدیرِ بااخلاص و هم پدری مهربان و بنده‌ای خالص در پیشگاه خداوند.»

سردار شهید غیب‌پرور فرمانده‌ای از جنس ایمان، معرفت، جهاد و ولایت‌پذیری بود

این یادگار دفاع مقدس با تأکید بر اینکه شهید غیب‌پرور از خانواده‌ای قرآنی و متدین برخاسته بود، افزود: ایشان در خانه‌ای رشد کرد که پدر و مادرش اهل قرآن بودند، خواهران و برادرانش نیز متدین بودند و من بار‌ها در جلسات قرائت قرآن، دقت ایشان در تجوید و اعراب‌گذاری را دیدم.

سردار کوشکی ادامه داد: سردار غیب‌پرور تربیت‌شده مسجد بود و در بسیاری از سفر‌ها و مأموریت‌ها، هنگام صرف صبحانه یا در جلسات غیررسمی، روحیه‌ای صمیمی و در عین حال عمیقاً معنوی داشت. این شهید والا مقام پیش از انقلاب اسلامی، با وجود سن کم، انقلابی‌گری را آغاز کرده بود و ریشه‌دار بود و سختی ها وی را خسته نمی کرد.

وی با اشاره به نقش شهید در حوادث سال‌های ۷۸ و ۸۸ بیان کرد: «در فتنه ۸۸، خدا می‌داند از ده خرداد تا نهم دی، یک شب را راحت چشم بر هم نگذاشت و سردار غیب‌پرور آن زمان سپاه فجر فارس بود در اوج فتنه معمولا تا ساعت ۳ بامداد در خیابان‌ها حضور داشت و صبح رأس ساعت ۸، در جلسات برنامه‌ریزی برای مدیریت صحنه حاضر می‌شد هم میدانی بود. بی‌ادعا، اما پرکار و دقیق بود.

این همرزم شهید غیب پرور با اشاره به مسئولیت‌های کلان، مهم و حیاتی این شهید افزود: «او ولایت را درک کرده بود، نه فقط با زبان، بلکه با قلب و عمل. ادعای مردم‌داری نداشت، اما برای مردم جان می‌داد. در هر مسئولیتی اطاعت بی‌چون‌وچرا داشت همچنین علاقه عمیقی به حضرت فاطمه زهرا (س) در این شخصیت متبلور بود. اهل نماز اول وقت، قرائت خاص سوره‌های قرآن و محب اهل‌بیت بود و شهادت این فرمانده، مزد سال‌ها جهاد خاموش تلقی می‌شود چراکه شهید غیب پرور جانباز ۴۵ درصد دفاع مقدس بود، اما هیچ‌گاه دست از تلاش برنداشت.»

در پایان، سردار کوشکی جهرمی تأکید کرد: «هیچ راهی برای حفظ پیروزی‌ها وجود ندارد مگر ایمان، قدرت‌یابی و قدرت افزایی و اتحاد ملی؛ امید بخدا، اقامه نماز، مسجد محوری، ولایت‌پذیری و شناخت راه شهدا، تنها مسیر عبور از بحران‌ها و رسیدن به پیروزی نهایی است. امروز ما وارثان راه سردارانی هستیم که در گمنامی زیستند و با عزت رفتند. باید قدردان آنان باشیم و راهشان را ادامه دهیم.»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها