قالیباف: ملت ایران اجازه عرض اندام به دشمنان نمی‌دهد/ شمشیر برّان نیروی هوافضا دشمن صهیونیستی را بیچاره کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی توان موشکی را مایه افتخار کشور دانست و با بیان اینکه برخورداری از این عامل قدرت را مرهون مجاهدت شهدایی همچون «حاجی‌زاده‌»ها هستیم، گفت: شمشیر نیروی هوافضای سپاه از نیام بیرون‌ آمد و دشمن صهیونیستی را بیچاره کرد.
کد خبر: ۷۶۴۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲ - 24July 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: هیچ‌گاه تصور نمی‌کردم که در حالی در این مکان مقدس گرد هم جمع شویم که همسنگرهایمان از جمله سردار حاجی‌زاده عزیز در جمع ما نباشند.

قالیباف: ملت ایران اجازه عرض اندام به دشمنان نمی‌دهد/ شمشیر برّان نیروی هوافضا دشمن صهیونیستی را بیچاره کرد

قالیباف ادامه داد: بدون شک این جلسه بایت تذکر و یادآوری است و جلسه حزن و اندوه نیست؛ هرچند که برای از دست دادن آن شهدای عزیز، داغدار هستیم، اما اینجا گرد هم آمدیم تا مراقب باشیم که دچار فراموشی و غفلت نشویم.

وی اضافه کرد: این جلسه به‌منظور روایت اقتدار، شهادت، ایستادگی و مقاومت است، افزود: مراسم امروز به منظور دقت است تا ما مسیر را بهتر بشناسیم و محکم‌تر حرکت کنیم؛ این وظیفه ما است. برگزاری مجلس بزرگداشت یاد و نام شهدا برای این باور‌ها بوده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه خطاب به رزمندگان نیروی هوافضای سپاه گفت: به یکایک شما عزیزان و همسنگران هوافضا افتخار می‌کنم. هیچ‌کس در تداوم راه شهدا مقدم‌تر از شما نیست که این پرچم را پیش ببرد. 

قالیباف سپس با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عنوان کرد: دشمن مثل همیشه در محاسبات خود و شناخت ملت شریف ایران اشتباه کرد. او به اشتباه تصور می‌کرد که شهادت سرداران، رزمندگان، شهید حاجی‌زاده عزیز و دیگر شهدا نقطه پایان اقتدار ما است و شاید خیلی‌های دیگر نیز همین را فکر می‌کردند.

وی با بیان اینکه دشمن هیچ‌گاه تصور نمی‌کرد که ما بدون این سرداران بتوانیم ۱۲ روز عظمت و شکوه را رقم بزنیم، افزود: رزمندگان ما به فرماندهی فرمانده معظم کل قوا و یاری شهدا این روز‌های تاریخی را رقم زدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چرا دشمنان قسم‌خورده کشورمان که شامل انگلیس پلید، آمریکای جنایتکار و سگ هار آنها در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی هستند به ملت ایران و سرزمین ایران حمله کردند و نسبت به نظام و انقلاب اسلامی کینه دیرینه دارد، گفت: دشمنان ما با ایران یکپارچه، قوی و بزرگ مخالف هستند. 

قالیباف با بیان اینکه دشمنان از ۳۰۰ سال قبل با توطئه‌های مختلف و به واسطه ضعیف‌بودن حکومت‌ها بخشی از کشورمان را جدا کردند، خاطرنشان کرد: آخرین سرزمینی که از کشور ما جدا شد، بحرین بوده است.

وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های دوگانه غرب در موضوع حقوق بشر اظهار داشت: امروز همگان می‌بینیم که غرب یک حرفی می‌زند، اما در عمل اقدامی دیگر انجام می‌دهد؛ امروز همه می‌بینیم که دشمنان با حمایت از رژیم صهیونیستی چه جنایت‌هایی در غزه انجام می‌دهند و همین کشور‌های مدعی حقوق بشر سکوت می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همگان دیدید و شنیدید که رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که غزه باید تخلیه شود تا  آنجا به منطقه آزاد تجاری تبدیل شود.

قالیباف بیان کرد: مردم غزه برای سرزمین و باور خود مقاومت می‌کنند، اما جنایتکاران، حقوق بشر ادعاییِ خود را آن‌گونه در غزه شاهد هستیم، نشان دادند. غربی‌ها مخالف صلابت، اقتدار، حاکمیت محکم، یکپارچگی و وحدت در ایران هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ملت شجاع ایران در مقابل دشمنی و چپاولگری ایستاده و اجازه تجزیه کشورمان را به دشمن نمی‌دهد؛ همچنین مردم ایران اسلامی هر روز قوی‌تر و مقتدر شده و اجازه عرض اندام به دشمنان را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه آمریکایی و غربی‌ها به دلیل اقتدار و نظام سیاسی ایران که برخاسته از بطن مردم است، عصبانی هستند، گفت: شهدای عزیز هوافضای سپاه برخاسته از مردم، با مردم و برای مردم هستند که دفاع و ایستادگی کردند. دشمنان با باور ایران اسلامی مخالفند؛ لذا از هیچ توطئه‌ای علیه ایران اسلامی دست نکشیدند تا اجازه رشد به ملت ایران ندهند.

قالیباف عنوان کرد: امروز انقلاب اسلامی با این باور‌ها و ایمان راسخ ایستاده است و رمز ماندگاری و قدرت ایران اسلامی همین است. ما به موشک‌ها و قدرت‌مان افتخار می‌کنیم. جوهره قدرت و اساس قدرت ما قلب یکایک مردم عزیز ایران است و دیدیم قلبی که در اختیار خداست، «مقلب‌القلوب» است و قلب‌های مردم چگونه با موشک‌ها همراه شد و اثرات معنوی از خودش در «وعده صادق ۳» به جای گذاشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز دشمنان کمر بستند تا ایران قوی نباشد. خداوند بزرگ را شاکریم که شما عزیزان در نیروی هوافضای سپاه تاریخ‌ساز اصلی ۱۲ روز شکوه ایران اسلامی در تاریخ معاصر شُدید و این برای همیشه در تاریخ این کشور و جهان ماندگار خواهد شد. شما شمشیری بودید که از نیام به بیرون‌ آمد و دشمن صهیونیستی را بیچاره کرد. شما رزمندگان، اف ۳۵‌ها را خنثی کردید؛ بر شرف شما رزمندگان درود می‌فرستیم.

وی گفت: شما رزمندگان در نیروی هوافضای سپاه توانستید با همه وجودتان تیر‌های دورپرتاب خود را بر کمان ایمان، باور و جان بگذارید و به سمت دشمن پرتاب کنید تا بر سر اشغالگران فرود بیاید و رعب و وحشت را بر قلب آن‌ها مستولی کند و امت اسلام خوشحال شوند. شما بودید که خواب را از چشم دشمنان ربودید و کودکان غزه را خوشحال کردید. در نیروی هوافضای سپاه تجربه جوانان دهه‌های ۴۰، ۵۰، ۶۰ و ۷۰ در کنار هم قرار گرفتند. شهدا شما را انصارالله می‌شناسند.

قالیباف ادامه داد: شما رزمندگان هوافضای سپاه صالح، مصلح و منتظر واقعی بودید و در برابر ظلم ایستادید. بی‌شک ما ترس و خوفی از دشمنان نداریم و جزو منتظران واقعی هستیم. امروز شهید حاجی‌زاده‌ها در این جلسات ما حاضر هستند و به آن‌ها عرض می‌کنیم که ما منتظریم که به شهدا ملحق شویم؛ چرا که این راه آزادگی و بندگی است.

وی یادآور شد: همت، غیرت، برنامه‌ریزی، عقلانیت، تدبیر، تلاش، ایمان و باور به سنت‌های الهی، امروز ما را به این نقطه رسانده است که با وجود تحریم‌ها و فشار، با ترکیب نیرو‌های خلاق به همراه دانشمندان و دانشگاه و هیأت این قدرت را به وجود آوردیم. اگر باور به سنت الهی نداشتیم و امداد‌های الهی و گذشت نبود، اینقدر مقتدر نبودیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما باید تلاش کنیم و از جان مایه بگذاریم. شما شهادت‌طلبانه پای لانچر‌ها می‌رفتید و ما هم باید اینگونه عمل کنیم. اگر در کار کم‌خردی کنیم و همبستگی و انسجام و وحدت نداشته باشیم، هیچ خبری از موفقیت و پیروزی نخواهد بود. امروز به روشنی نصرت‌های زیادی پیش روی ما است.

قالیباف با بیان اینکه رشد توان موشکی ما مرهون مجاهدت شهدایی همچون حاجی‌زاده‌هاست، خاطرنشان کرد:  ما مرد میدان مقاومت، عمل و منطق‌ گفت‌و‌گو هستیم و اینها لازم و ملزوم هم هستند. ما با قدرت این مسیر را پیش خواهیم برد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار