به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، شهید «صفرعلی رضایی» اهل عبادت، خضوع، تلاش و خدمتگذاری بود، او در روز دوم اسفند ماه ۱۳۳۸ در روستای نوگیدر از توابع شهرستان بیرجند متولد و روز ششم مرداد ۱۳۶۷در منطقه اسلام آباد غرب به فیض شهادت نایل شد.
«شهید صفرعلی رضایی» فرزند موسی، روز دوم اسفند ماه ۱۳۳۸ در روستای نوگیدر از توابع شهرستان بیرجند دیده به جهان گشود. دوران ابتدایی را در روستای هادرباد با موفقیت به اتمام رساند و برای ادامه تحصیل به بیرجند رفت و در مدرسه علامه فرزان بیرجند دوره راهنمایی را گذراند. دوره متوسطه را در سال ۱۳۵۶ در دبیرستان شیخ هادی هادوی به اتمام رساند. پس از اخذ دیپلم در رشته علوم انسانی برای کار به گرگان رفت و تا قبل از سربازی در آنجا مشغول کار بود. خدمت مقدس سربازی را در ارتش گذراند.
این شهید بزرگوار اهل عبادت، خضوع و تقوی بود. از همان بدو پیروزی انقلاب به اتفاق برادران دیگر، حرکت خود جوش مذهبی را در منطقه ایجاد نموده که مردم روی آن حساب میکردند. او برای احداث مساجد، حمام و ساختن راه، تلاش میکرد و خیلی سعی داشت مسئولین استان و بالاتر را که گاهی به منطقه تشریف میآوردند، به مناطق محروم بکشاند تا محرومیتها را از نزدیک ببینند و به فکر زدودن آنها باشند.
با شروع جنگ تحمیلی برای دفاع از ارزشهای نظام اسلامی به جبههها شتافت. در سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد که ثمره این ازدواج، دو دختر و یک پسر بود.
شهید رضایی در جبهههای سوسنگرد، سلیمانیه عراق و ارتفاعات اسلام آباد شرکت داشت و مدتی نیز در مرز افغانستان خدمت کرد. حدود چهار سال در عملیاتهای کربلای ۴، آزاد سازی حلبچه و عملیات مرصاد حضور داشت و در عملیات کربلای ۵ معاونت گردان امام علی (ع) را عهده دار بود.
در عملیات مرصاد با وجودی که در مرخصی بود، طبق فرمان امام (ره) که فرمودند: «هرکس توانایی دارد به جبهه برود.» چشم از مرخصی خود پوشید و به جبهه رفت. سرانجام پس از رشادتهای بسیار در تاریخ ششم مرداد ۱۳۶۷ حین عملیات مرصاد، در منطقه اسلام آباد غرب بر اثر اصابت ترکش به فیض شهادت نایل گردید.
انتهایپیام/