خبرنگاران در خط مقدم جنگ روایت‌ها حضور دارند

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (علیه‌السلام) گفت: امروز خبرنگاران و اصحاب رسانه همسو با انقلاب اسلامی در خط مقدم جنگ شناختی و روایتگری قرار دارند و نقشی بی‌بدیل در جهاد تبیین ایفا می‌کنند.
کد خبر: ۷۶۸۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸ - 09August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، به‌مناسبت روز خبرنگار، سردار سرتیپ دوم «امین رسولی» جانشین فرمانده سپاه امام رضا (علیه‌السلام) با حضور در صداوسیمای مرکز خراسان رضوی و «سید رضا حسینی‌زاده مظلومی» با مدیرکل این سازمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

خبرنگاران در خط مقدم جنگ روایت‌ها حضور دارند

سردار رسولی در این دیدار اظهار داشت: خبرنگاران و اصحاب رسانه با ایستادگی و روشنگری خود، نشان دادند که در میدان نبرد رسانه‌ای، همسنگر مجاهدان نظامی در خط مقدم جبهه‌اند.

وی در ادامه افزود: خبرنگاران و رسانه‌های انقلابی با شجاعت و درایت، اجازه ندادند که دشمن پیروزی ملت ایران را به نفع خود تحریف کند.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نوحه‌خوانی مداح عراقی درباره سحر امامی خبرنگار رسانه ملی، گفت: آنها در وصف این بانوی خبرنگار سروده بودند که با مرگ پنجه در پنجه افکند و او را از پا درآورد، و این نشان‌دهنده عمق تأثیر مقاومت رسانه‌ای است.

سردار رسولی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات اخیر در منطقه و جنگ ۱۲ روزه، تصریح کرد: اگرچه نبرد نظامی پایان یافته، اما جنگ روایت‌ها همچنان ادامه دارد و امروز مسئولیت اصحاب رسانه در جهاد تبیین سنگین‌تر از همیشه است.

وی خاطرنشان کرد: دشمن با وجود طراحی‌های دقیق، در برآورد‌های خود دچار خطای راهبردی شد چراکه گمان می‌کرد مردم بعد از این حملات متجاوزانه با او همراهی خواهند کرد، اما هوشیاری و بصیرت ملت ایران موجب ناکامی آنها در رسیدن به اهداف شومشان شد.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (علیه‌السلام) همچنین با اشاره به سخنان اخیر فرماندهان ارشد نظامی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در آمادگی کامل به سر می‌برند و در صورت تکرار اشتباه از سوی دشمن، پاسخ ایران قاطع و متفاوت خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار