کتاب «نصرت مردم» به زودی رونمایی می‌شود

پیشکسوت دفاع مقدس گفت: کتاب «نصرت مردم» درباره خاطرات من در طول دفاع مقدس است که به قلم نعیمه مکاری به نگارش درآمده و به زودی رونمایی می‌شود.
کد خبر: ۷۹۴۶۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷ - 25November 2025

«محمدعلی نصرتی» نویسنده کتاب «نصرت مردم» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، با اشاره به چگونگی شکل‌گیری کتاب زندگی‌نامه خود و روند تدوین کتاب، اظهار داشت: بخش اول کتاب به دوران کودکی و نوجوانی، فعالیت‌های دوران انقلاب، حضور در بسیج، ورود به کمیته و سپس مسئولیت در سازمان زندان‌ها در دهه ۶۰ اختصاص دارد. در آن زمان، هم بازرسی اداره زندان‌های استان و هم ریاست زندان تبریز را بر عهده داشتم. پس از آن، به عنوان معاون مالیاتی کمیته انقلاب اسلامی استان منصوب شدم و پس از ادغام نیرو‌های سه‌گانه، به عنوان فرمانده انتظامی شهرستان میانه رفتم که دو سال و نیم در آنجا بودم. سپس به مراغه رفته و سه سال و نیم فرمانده آنجا بودم. پس از آن، به مدت پنج سال فرمانده انتظامی مرکز استان آذربایجان شرقی در تبریز بودم.

کتاب «نصرت مردم؛ سرگذشت سردار وطن محمدعلی نصرتی» به زودی رونمایی می‌شود

نصرتی با اشاره به دیگر مسئولیت‌هایش گفت: پس از آن، با موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی و ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسل،  جانشین فرماندهی انتظامی بوشهر را بودم و سه سال در آن استان خدمت کردم. سپس به مدت پنج سال به عنوان فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی بازگشتم و پس از آن، حدود دو سال و نیم فرمانده انتظامی آذربایجان غربی بودم.  بعد از آن، یک سال و نیم معاون سیاسی و امنیتی استانداری آذربایجان شرقی بودم و نهایتاً در سال ۹۳ و با روی کار آمدن دولت آقای روحانی، به عنوان مشاور عالی استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مشغول به کار شدم تا اینکه پس از ۳۷ سال و نیم خدمت، بازنشسته شدم. پس از پنج یا شش ماه از بازنشستگی، به عنوان مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز منصوب شدم و اکنون شش سال است که در این سمت مشغول خدمت هستم.

وی با اشاره به محتوای کتاب «نصرت مردم» تصریح کرد: در این کتاب، تجارب و اتفاقات زندگی‌ام که می‌تواند برای مردم آموزنده و عبرت‌آموز باشد، به رشته تحریر درآمده است. عنوان کتاب «نصرت مردم» به معنای یاریگر مردم است و به مقاطعی از خدمت اشاره دارد که به عنوان یک سرباز، وظیفه خدمتگزاری به مردم را داشتم. نویسنده کتاب قلم بسیار شیوا و جذابی دارد و زحمات زیادی برای این کتاب کشیده است. کار نگارش از حدود یک سال قبل شروع شد و تقریباً یک ماه است که چاپ شده و در اختیار ما قرار گرفته است. چاپ اول این کتاب در ۴۰۸ صفحه و به تعداد هزار نسخه منتشر شده است. عنوان کامل کتاب «نصرت مردم؛ سرگذشت سردار وطن محمدعلی نصرتی» است و به قلم خانم نعیمه مکاری به چاپ رسیده است.

نصرتی در پایان با اشاره به برنامه‌های آینده برای این کتاب خاطرنشان کرد: متاسفانه هفته نیروی انتظامی، نتوانستیم مراسم رونمایی را برگزار کنیم. در حال حاضر، در تدارک برنامه رونمایی هستیم و احتمالاً این مراسم در یکی از مناسبت‌های پیش‌رو مانند دهه فجر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار