مهاجرانی: هرگونه تغییر در بودجه دفاعی با هماهنگی همه ارکان انجام می‌شود+ فیلم

سخنگوی دولت در پاسخ به سئوال خبرنگار دفاع پرس گفت: در صورت نیاز به هرگونه تغییر در بودجه دفاعی این موضوع به‌صورت کامل و با هماهنگی همه ارکان کشور انجام خواهد شد.
کد خبر: ۸۰۰۴۱۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲ - 17December 2025

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در سی و یکمین نشست خبری که در پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند اراک برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس مبنی بر؛ اخبار مطرح‌شده در خصوص کاهش ۳۸ درصدی بودجه دفاعی در سال آینده، اظهار داشت: دولت تمام سیاست‌های خودش را متمرکز و در چارچوب برنامه هفتم توسعه پیش می‌برد.

مهاجرانی: هرگونه تغییر در بودجه دفاعی با هماهنگی همه ارکان انجام می‌شود+فیلم

وی با اشاره به برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای افزود: به اخبار ضد و نقیضی هم که در برخی از رسانه‌ها شنیده می‌شود، خواهشم این است که توجه نکنید و خیالتان راحت باشد که یکی از موضوعاتی که همواره در اولویت موضوعات کشور بوده، موضوعات دفاعی است.

سخنگوی دولت ادامه داد: نیرو‌های نظامی ما به‌خوبی هم هوشیار و مراقب اوضاع هستند و هم اینکه بودجه کافی برای اقدامات لازم در اختیار این عزیزان قرار دارد.

مهاجرانی تصریح کرد: همه دولت در خدمت است و کاهشی نسبت به سال گذشته نداریم و اگر هر تغییراتی هم لازم باشد صورت بگیرد، کاملاً با هماهنگی همه ارکان انجام خواهد شد.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار