ارکستر سمفونیک «ایرانمرد» برگزار شد

ارکستر سمفونیک «ایرانمرد» در تالار وحدت برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۳۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹ - 30December 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، آئین اجرای ارکستر سمفونیک «ایرانمرد» با هدف گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و با رویکرد پاسداشت هویت ملی، ایثار و همبستگی فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد.

ارکستر سمفونیک «ایرانمرد» برگزار شد

این رویداد کوششی هنری در بازخوانی یک شخصیت ماندگار ملی در حافظه‌ تاریخی ملت ایران است؛ تلاشی که با زبان موسیقی سمفونیک و بیان هنری جهانی، به بازنمایی مفاهیم مقاومت، مردمداری، مسئولیت و پیوند فرهنگی می‌پردازد.

شهید سلیمانی خود را خادم مردم می‌دانست

زینب سلیمانی دختر شهید سلیمانی اظهار داشت: همه ما در این زمان وظیفه سنگینی داریم. هنرمندانی که تلاش کردند. شاهد تولیدات فاخری در عرصه فرهنگی و هنری بودیم. هنرمندان خودجوش وارد این عرصه شده و فعالیت کردند. زبان هنر بهترین وسیله برای تبیین و ترویج ارزش‌های شهدا و انقلاب اسلامی است. در این بین شهدای زیادی خون و جان خود را فدای کشور کردند.

ارکستر سمفونیک «ایرانمرد» برگزار شد

وی خاطرنشان کرد: حاج قاسم در زمان زندگی به هیچ عنوان دنبال القاب و عناوین نبود. او در سال های آخر زندگی در اوج محبوبیت بود ولی هیچ وقت دنبال مسئولیت نبود و خود را خادم مردم می‌دانست. همین موضوع هم در سنگ مزار او درج شده است. وقتی کسی سال‌ها مجاهدت می‌کند و برای مردم و کشور تلاش میکند، خداوند پاداش این تلاش ها را به صورت آن تشییع عظیم پاسخ می دهد. ما هم وظیفه داریم یاد و خاطرات شهدا را گرامی داشته و این شخصیت‌ها را به نسل‌های بعدی معرفی کنیم.

در حاشیه این مراسم از دو نویسنده تقدیر و تجلیل و از کتاب‌های «باران گرفته است» نوشته احمد یوسف زاده و «سرباز نامه» نوشته استاد «افشین علا» رونمایی شد.

همچنین از خانواده سپهبد شهید محمد باقری و خانواده سپهبد شهید غلامعلی رشید تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ 134

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار