مسابقه فیجیتال «جام خلیج فارس» به یاد شهدای مدرسه میناب برگزار شد

نخستین دوره مسابقات فیجیتال «جام خلیج فارس» به یاد شهدای مدرسه میناب و با حضور جمعی از هنرمندان، ورزشکاران و فعالان رسانه‌ای برگزار شد.
کد خبر: ۸۴۰۸۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۴ - 12June 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، نخستین دوره مسابقات فیجیتال «جام خلیج فارس» عصر امروز جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ به یاد شهدای مدرسه میناب و با حضور جمعی از هنرمندان، ورزشکاران و فعالان رسانه‌ای برگزار شد.

فیجیب

این رویداد به همت هیئت فیجیتال و بازی های الکترونیک بسیج و سازمان بسیج رسانه و با هدف گرامیداشت یاد شهدا، ترویج نشاط اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های ورزش‌های نوین برگزار شد و شرکت‌کنندگان در فضایی رقابتی و صمیمی به مصاف یکدیگر رفتند.

برگزارکنندگان این مسابقات، فیجیتال را نمادی از پیوند دنیای ورزش و فناوری دانستند و بر نقش چنین رویدادهایی در تقویت همدلی، تعامل و مسئولیت اجتماعی میان اقشار مختلف جامعه تأکید کردند. در این مسابقه یک نیمه با دستگاه های کنسول و‌یک‌نیمه بازی فیزیکی انجام میدهند. مجموع امتیازات برنده مسابقه را مشخص میکند.

در پایان این مسابقات نیز از نفرات برتر تقدیر شد.

انتهای پیام/ 966

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین