مصلی تهران میزبان دوازدهمین نمایشگاه ایران‌نوشت شد

دوازدهمین دوره نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۶ تا ۳۱ شهریورماه با حضور تولیدکنندگان نوشت‌افزار و محصولات فرهنگی از سراسر کشور در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۸۵۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۴ - 06August 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، دوازدهمین دوره نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۶ تا ۳۱ شهریورماه با حضور تولیدکنندگان نوشت‌افزار و محصولات فرهنگی با هدف عرضه محصولات ایرانی و اسلامی در حوزه نوشت‌افزار، لوازم‌التحریر و کالاهای فرهنگی، طی ۱۶ روز در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار خواهد شد.

نمایشگاه ایران نوشت

بر اساس اعلام ستاد برگزاری، فراخوان ثبت‌نام، آیین‌نامه حضور و نقشه جانمایی نمایشگاه نیز به‌زودی منتشر می‌شود تا تولیدکنندگان و فعالان این حوزه برای حضور در این دوره اقدام کنند.

نمایشگاه ایران‌نوشت هر سال با حضور تولیدکنندگان داخلی و با تمرکز بر حمایت از تولید ملی و ارائه محصولات فرهنگی ویژه دانش‌آموزان، در آستانه بازگشایی مدارس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار