ایستادگی مردم و مجاهدتهای رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته است
به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، حجتالاسلاموالمسلمین «مرتضی همتیفر» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان شب گذشته در تجمعات مردمی میدان فلسطین مشهد اظهار داشت: ۱۹۲ شب است که مردم با گذشت از کار و زندگی، پای آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و اسلام ایستادهاند.

وی افزود: طوفان انقلاب اسلامی تمام تمدن غرب را به سخره گرفته و تمام همت دشمن، کمجلوه دادن این حرکت عظیم است. ایستادگی مردم و مجاهدت رزمندگان، در جریان جنگ رمضان و پس از آن هیمنه غرب را در هم شکسته و باید هوشیار باشیم تا دشمن این حضور مستمر را کمرنگ جلوه ندهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: با مجاهدت دانشمندان، صنعت پهپادی و فضایی رشد عجیبی داشته و تا سال آینده در صنعت دریایی نیز به پیشرفتهای شگفتانگیزی میرسیم؛ این دست اراده الهی است.
حجتالاسلام همتیفر در پایان با اشاره به آیه «ان تنصر الله ینصرکم» خاطرنشان کرد: این حضورها در میدان، مصداق یاری دین خداست و خداوند نصرت خود را شامل حال این ملت خواهد کرد.
انتهای پیام/
