مدیر فرهنگی جامعةالمصطفی قم خبر داد؛

تحصیل 30 هزار طلبه از 137 کشور جهان در جامعة المصطفی

مدیر فرهنگی جامعةالمصطفی العالمیه گفت: هم‌اکنون 30 هزار نفر از 137 کشور جهان در حال تحصیل علوم دینی در جامعة المصطفی هستند.
کد خبر: ۹۴۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۶ - 05August 2016

تحصیل 30 هزار طلبه از 137 کشور جهان در جامعة المصطفی

به گزارش دفاع پرس از قم، حجت الاسلام حسین مرادی طی سخنانی در کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی که در مجتمع امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با اشاره به تحصیل طلاب در جامعة المصطفی اظهار کرد: 47 هزار طلبه از 137 کشور جهان از جامعه المصطفی العالمیه فارغ التحصیل شدند و هم اکنون 30 هزار نفر از کشورهای مختلف جهان در حال تحصیل علوم دینی در جامعة المصطفی هستند.

مدیر فرهنگی جامعة المصطفی ادامه داد: هم اکنون این نهاد در سراسر جهان، 1100 مرکز پیوسته، همکار و کالج اسلامی دارد و جامعة المصطفی در 80 کشور جهان صاحب نمایندگی مستقل است. این نهاد با بسیار از محافل علمی جهان تفاهمنامه همکاری امضا کرده است.

وی افزود: هم اکنون هشت هزار نفر از فارغ التحصیلان و طلاب جامعة المصطفی در قالب 220 تشکل و انجمن علمی برای گسترش فرهنگ دینی تلاش میکنند. یکی از این تشکلها، 6 شبکه ماهوارهای را به صورت 24 ساعته به 15 زبان دنیا به روی آنتن میفرستد.

مدیر فرهنگی جامعه المصطفی ادامه داد: در پی تحولات اخیر در برخی از کشورهای جهان نمایندگیهای سیاسی کشورمان از جمله سفارت و کنسولگری تعطیل شدند و به دلیل بعد علمی و رویشهای جامعة المصطفی تنها محل برای حفظ ارتباط ایران با این کشورها جامعة المصطفی است.

مرادی با اشاره به اهمیت رسانهها اظهار کرد: استفاده از رسانهها برای ما اهمیت زیادی دارد، البته نباید تنها رسانههای گروهی را در نظر بگیریم، بلکه باید نرم افزارهایی همچون واتسآپ و تلگرام هم مورد توجه ما باشد، نرمافزارهایی که اکنون صدها میلیون نفر در جهان از آن استفاده میکند، بنابر آخرین آمار 45 میلیون کاربر در ایران از تلگرام استفاده میکنند.

وی افزود: هنرهای متعالی همچون شعر و نقاشی است که لطافت خاصی در آن وجود دارد، ما میتوانیم برخی از محتوای دینی خودمان را با استفاده از این هنرها در داخل و خارج کشور ترویج کنیم. همچنین ما باید اولویتها و رویکردهای جامعه مجازی را هم بشناسیم.

مرادی با اشاره به ضرورت تغییر نگاه در حوزه پژوهشهای دینی گفت: برای اینکه پژوهشهای ما در حوزه معارف جهانی شود، باید خودمان را جای مردم کشورهای دیگر قرار بدهیم و به عنوان مثال از نگاه یک کافرزاده به مباحث دینی نگاه کنیم تا پژوهشهای معارفی ما براساس نیازهای مردم کشورهای هدف باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار