امیر محمود ضرابی از خلبانان پیشکسوت نیروی هوایی با اشاره به ایثارگری های خلبانان در جنگ تحمیلی به خبرگزاری دفاع مقدس گفت: یکی از شهدای خلبان نیروی هوایی امیر ذوالفقاری بود که با هواپیمای شناسایی پرواز از نوع فانتوم از مراکز حساس و مهم عراق عکس می گرفت.
وی ادامه داد: عکس گرفتن از مجلس شورای عراق، کاخ صدام و نقاط مهم جبهه ها از جمله محدوده ماموریتی این خلبان ایثارگر بود که در یکی از ماموریت ها به شهادت رسید.
خلبان پیشکسوت نیروی هوایی خاطر نشان کرد: در اوایل جنگ تحمیلی امام راحل به وزیر کشور وقت آن روز فرمان دادند تا نام خلبان های ایثارگر و رزمندگان اسلام در شهرهای خودشان بر روی خیابان ها گذاشته شود که نام کاپیتان علی بختیاری بر روی خیابانی در نارمک و نام من بر روی یکی از خیابان های کرمان نامگذاری شد.
امیر ضرابی تصریح کرد: خلبانان ایثارگر نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس شب و روز پرواز در ماموریت های مختلف شناسایی و پشتیبانی هوایی داشتند و تعدادی از خلبانان منحصر به فرد جهان که اجازه دارند در باندهای خاکی بدون چراغ در شب بلند و نشست داشته باشند در کشور ما خدمت می کنند.
وی با تاکید براینکه آرامش امروز را مدیون خون شهدا هستیم گفت: امروزه موفقیت ما در عرصه های سیاسی و بین المللی که موجب افتخار ما است مدیون ایثارگری های شهدا، جانبازان و آزادگان این مرز و بوم است.
امیر ضرابی گفت: در حال حاضر حدود 286 خلبان شهید و 56 آزاده و حدود 85 خلبان جاوید الاثر داریم که نام آنها در دفتر ایثارگری این ملت ثبت شده است.
وی با معرفی اجمالی چند نفر از شهدای شاخص نیروی هوایی گفت: شهید بابایی نمونه انسان خالص بود و شهید دوران با همه وجودش به ایران عشق می ورزید و از جنس شهادت بود، شهید علیرضا یاسینی با تمام وجود عاشق پرواز بود و در حین خدمت بالادست و پایین دست برای او فرقی نمی کرد.
خلبان پیشکسوت نیروی هوایی اظهار داشت: تمامی شهدا در راه جهاد فی سبیل الله حرکت کردند و خون خود را برای سرافرازی و بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی دادند.