«شکوه مقاومت»

کد خبر: ۱۹۶۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۳ - 25December 2012
کتاب «شکوه مقاومت» نوشته بیژن کیانی و تصویرگری عباس فلاحتی به کوشش انتشارات پیام آزادگان چاپ و در اختیار علاقمندان و پژوهشگران قرار گرفته است.

کتاب حاضر که برگزیده دوازدهمین دوره کتاب سال دفاع مقدس می باشد، در تلاش است شرحی از ایثارگری ها، استقامت، پایمردی، گذشت و وحدت اسیران ایرانی در بند رژیم بعث عراق را بازگو نموده و ضمن ازائه تصویری از سختی های زندگی مشقت بار آزادگان در دوران اسارت، بخشی از ددمنشی ها و قساوت ها و شقاوت های دژخیمان بعثی را بیان نماید.

در مقدمه کتاب چنین آمده:

«در طول دوران پرفراز و نشیب اسارت، حوادث متعددی رخ داد که از دید مردم شریف ایران و سایر ملت ها پنهان مانده است. حوادثی که هر کدام می تواند بعدی پنهان از دوران دفاع مقدس ملت بزرگ ایران زمین را آشکار سازد. این حوادث گاه آنقدر رقت انگیز بود که دل انسان های آزاده و شرافتمند را به درد می آورد. دژخیمان صدام که تربیت شده ی حزب بعث بودند با بی رحمی، درنده خویی و پلشتی رفتار و گفتار، بی اعتنا به بدیهی ترین قواعد اخلاقی و سرمست از باده ی جهل و تعصب کور قومی از کشتن و شکنجه اسیران ایرانی در بند که تنها جرمشان دفاع از دین و سرزمین خود و تلاش برای احقاق حقوق ملت مظلوم خود بود، حیوان صفت لذت می بردند و بر جنایات سیاه خود که حقیقتاً روی همه تبهکاران تاریخ ار سفید نموده بیشرمانه مباهات می کردند و هرگز در سیمای کریه آنان اثری از انسانیت مشاهده نگردید...»

در بخش های مختلف کتاب ضمن شرح وضعیت اردوگاه ها و نحوه زندگی اسرا در اسارتگاه ها، شیوه های شکنجه اسیران ایرانی توسط نگهبانان ددمنش بعثی و وقایع وحوادث روی داده تشریح گردیده است.

در این کتاب به فراخور هر موضوع و رویداد تصاویری توسط نقاش آزاده عباس فلاحتی کشیده شده که امکان آشنایی بیشتر خواننده را با دوران اسارت فراهم آورده و تصاویر زنده و ملموسی از مصائب و سختی های اسیران ایرانی بدست می دهد.

بعضی از موضوعات و وقایع کتاب «شکوه مقاومت» که مجموعه متنوعی از خاطرات دوران اسارت است به شرح زیر است:

تشریح روش های مختلف شکنجه اسرا، شورش در اردوگاه، آمپول عاشورا، زنده به گور کردن اسرا، خشونت عراقی ها،نماز خواندن با دست و پای بسته و...

کتاب «شکوه مقاومت» در ۱۰۸ صفحه در سال ۱۳۸۷ با شمارگان ۲۵۰۰ نسخه توسط انتشارات پیام آزادگان چاپ و منتشر شده است.

علاقمندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی این انتشارات در تهران، بین میدان فردوسی و خیابان استاد نجات اللهی، کوچه نیایی، شماره ۱۸ مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۸۸۸۰۷۰۱۵ و ۸۸۸۰۷۰۱۷ تماس بگیرند.
نظر شما
پربیننده ها