پیمان شریعتی مدیر روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی در جلسه سیاست گذاری شانزدهمین جشنواره بین اللملی نمایش های آیینی وسنتی بیان کرد: شورای سیاست گذاری نمایش های آیینی و سنتی یکی از علمی ترین، دلسوزترین و بی حاشیه ترین شوراهای سیاست گذاری بوده که صرفاً به جنبه علمی جشنواره فکر کرده و شاید بتوان گفت پویاترین شورای سیاست گذاری بوده، یعنی آنچه که همیشه از این شورا انتظار داریم.
وی افزود: در این محفل، چه جشنواره باشد و چه تقویمی داشته باشد، یا نداشته باشد گاهی دور هم جمع می شویم و بده بستان های علمی خودمان را شکل می دهیم وآن را به دانشکده ها تزریق میکنیم که این باعث تشویق دانشجویان می شود.
وی در ادامه خطاب به دکتر حمید شاه آبادی بیان کرد: دوره گذشته جشنواره، که درخدمت دکتر محمود عزیزی به عنوان دبیر محترم جشنواره بودیم، با حمایت شخص شما یکی از بزرگ ترین جشنواره های آیینی وسنتی برگزار شد. به دلیل اینکه ما سمینار بسیار موفقی را در دوره گذشته داشتیم که آثار آن را تا بعدها چه در روابط بین الملل و چه در دانشکده ها حس کردیم.
شریعتی تصریح کرد: جایزه بسیار معتبری در این سمینار طراحی شد که به همت دکتر اردلان، داوود فتحعلی بیگی، دکتر عزیزی و دیگر دوستان، این جایزه به نام جلال ستاری نامگذاری شد و می توانم بگویم این جایزه یکی از معتبرترین جوایز در خاورمیانه است و چه بسا بسیاری از پژوهشگران خاور دور و نزدیک برای شرکت و حضور در این سمینار تلاش می کنند. گروه کارشناسی که مقالات را بررسی می کنند، می توانند بر این ادعا صحه بگذارند.
پیمان شریعتی با بیان اینکه این سمینار، مهم ترین سمیناری است که در حوزه تئاتر در ایران به طور مرتب هر دو سال یکبار برگزار می شود، گفت: دربحث سمینار به یک تاریخچه ای دست یافته ایم که از دست دادن آن اصلاً امکان پذیر نیست و باید از دکتر اردلان تشکر کنم که طی این مدت با وجود شرایط اقتصادی موجود، همت کردند و با تمام مراکز دانشگاهی دنیا رایزنی کردند و بحثی که اشاره کردند مبنی بر اینکه تعدادی از مهمانان ما خارج از پروژه بودجه ای جشنواره حضور دارند، حاکی از اعتبار جشنواره نمایش های آیینی و سنتی است.
وی در ادامه افزود: امسال مدیرکل هنرهای نمایشی در حوزه بین المللی به ما تکلیف کرد که در مباحث نمایشی به لحاظ مالی تعدیل داشته باشیم. همان لحظه نیز جلسه داشتیم و داوود فتحعلی بیگی واقعاً این همراهی را با ما داشتند و توضیح دادیم که شرایط بودجه امسال بدین گونه است و ممکن است ما در بخش بین المللی تا حدی کارها را کم کنیم و در عوض به آثار داخلی بپردازیم. ایشان بلافاصله پذیرفتند و سعی کردیم بخش بین الملل را تا جای ممکن ببندیم که البته این علیرغم تقاضای زیاد در این بخش بود. در همین زمان از دکتر اردلان خواهش کردیم که این بخش را طوری طراحی کنیم که دوستان شرکت کننده در سمینار، چنانچه آثار ارزشمندی دارند، به عنوان بخش بین المللی نیز حضور داشته باشند که تاکنون این اتفاق افتاده است.