رجبی دوانی:

امام خمینی (ره) را با افقی فراتر از امروز درک و معنا کنیم

رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی گفت: امام خمینی (ره) را باید با یک دید آینده‌نگر و با افقی فراتر از امروز درک و معنا کنیم.
کد خبر: ۲۲۰۵۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵ - 21June 2014

امام خمینی (ره) را با افقی فراتر از امروز درک و معنا کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس، دکتر محمد حسن رجبی دوانی،  رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، در مراسم رونمایی از دو کتاب " خاندان امام خمینی (ره) به روایت اسناد" و " خاندان امام خمینی (ره) که پیش از ظهر امروز برگزار شد، اظهار کرد: در مورد امام خمینی همواره 2 تفسیربه عمل آمده که هر دو به نوعی اشتباه است.

وی ادامه داد: یک برداشت متعلق به کسانی بود که فکر می کردند امام خمینی (ره) با ایجاد انقلاب اسلامی می خواهد ما را به عقب برگرداند و مظاهر قرون وسطایی جدید را از بین ببرد و عدهای دیگر با این دید به تفسیر انقلاب پرداختند.

وی افزود: گروه دیگر کسانی بودند که تصور کردند انقلاب امام خمینی (ره) باید بر پایه مدرنیته باشد که این هم تفکر نادرستی بود. آنچه مسلم است این است که انقلاب اسلامی نه به دیروز متعلق است و نه به فردا، بلکه این انقلاب به پس فردا متعلق است. ضمن اینکه زبانی که امام خمینی با آن سخن می گفت قابل برگشت به قرآن کریم است.

رجبی دوانی تصریح کرد: امام خمینی (ره) را باید با یک دید آیندهنگر و با افقی فراتر از امروز درک و معنا کنیم.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار