به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار احمد اخوان مهدوی معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با اعلام این خبر گفت: بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه بهمنظور ارتقا سطح آمادگی های دفاعی در حوزه سلامت و تمرین تحرک و سرعت بهره برداری بیمارستان های سیار، سامانههای جدیدی را معرفی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در سال یک مرتبه لازم است کاربران اجرایی سامانه های سیار و اساتید و نخبگان جامعه پزشکی گرد هم آیند و نظرات و ایده های جدیدی تبادل شود، تصریح کرد: در جریان رونمایی از الگوهای جدید سامانه های متحرک و بهداری رزم، از پشتوانه علمی دانشگاه بقیةالله و نظرات کاربران اجرایی سامانههای سیار استفاده میشود، چرا که درسال یک نوبت نیاز است این نخبگان گرد هم آیند و نسبت به ارائه دستاوردها و نوآوری های جدید انتقادات پیشنهادات وایده های خودشان را تبادل کنند.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه از برگزاری نمایشگاهی تحت عنوان توانمندی های بهداری در رزم خبر داد و گفت: در ششم مهرماه امسال در قالب نمایشگاه توانمندی های بهداری در رزم از 7 سامانه امداد جراحی متحرک بیمارستان سیار 60 تختخوابی بیمارستان سیار پنجاه تختخوابی پست امداد ارتقا یافته، پله مدیسین( امداد و درمان از راه دور) آمبولانس زرهی نمونه جدید و تیم واکنش سریع بهداشت رونمایی می کند.
سردار اخوان ادامه داد: این سامانه ها در ماموریت های سپاه بهخصوص نیروی زمینی در خدمت رزم و در غیر ماموریت در قالب خدمات تخصصی پزشکی مردمیاری در خدمت مردم خواهد بود.
وی درخصوص تفاوت این نمایشگاه و نمایشگاه بزرگ بهداری در رزم سال 91 اشاره کرد: نمایشگاه امسال الگوهای جدید، ظرفیتها و ابتکارات مراکز بهداری منطقهای و بیمارستانهای نیروی زمینی سپاه را معرفی میکند. اما در سال 91 حجم گستردهای از پنلهای تخصصی، نشستها و بازدیدهای صرف شناسایی تجهیزات و امکانات بهداری را شاهد بودیم.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: خوشبختانه قابلیتها، توانمندیها و ظرفیتهای تخصصی بیمارستانهای سیّار نیروی زمینی در ابعاد تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی، سطح مهارتهای تخصصی با بیمارستانهای مستقر نیرو برابری میکند و حتی در برخی موارد به مراتب از نظر استاندارد، شاخصههای ارزشمندی هم دارد.
سردار اخوان در پایان خاطرنشان کرد: در هفته دفاع مقدس نخبگان و اساتید جامعه پزشکی در بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گرد هم میآیند تا در جهت انعطافپذیری، تحرک و سرعت در استقرار بیمارستانهای سیار سپاه در شرایط جغرافیایی متفاوت با احتساب حداقل زمان ممکن نقطهنظرات، پیشنهادات و ایدههای جدیدی را ارائه دهد.
گفتنی است، این سامانهها تاکنون در 76 نقطه کشور بهخصوص مناطق محروم توانسته به یک میلیون و 100 نفر بیمار محروم خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه کند.
انتهای پیام/