انهدام ۳۳ باند در طرح رعد ۵۵/ هیچ حاشیه امنی برای مالخران و سارقین نخواهیم گذاشت
به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، سردار «حسین رحیمی» رئیس پلیس پایتخت در حاشیه طرح رعد ۵۵ که صبح امروز (سهشنبه) در ستاد پیشگیری پایتخت برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کلانتریهای ما این قدرت و تجسس را دارند که باندهای مهم و پیچیده را شناسایی و منهدم میکنند.
وی ادامه داد: سه هزار و ۹۷۰ فقره اموال مسروقه کشف شد و ۳۳ باند منهدم و ۸۲۳ مجرم دستگیر شدند.
سردار رحیمی گفت: در مجموع به ۹۲۳ پرونده رسیدگی شد؛ ارزش اموال کشف شده بیش از ۲۴ میلیارد تومان است.
وی افزود: ۸۵ پاتوق سارقین و محل فروش اموال مسروقه در این طرح پاکسازی شد؛ همچنین هشت محل مالخران پاکسازی شد.
سردار رحیمی گفت: هیچ محلی را برای مالخران امن نخواهیم گذاشت و آنها را تحویل مقامات قضایی قرار خواهیم داد.
وی با بیان اینکه در این طرح ۱۰۸ پاتوق فروش مواد مخدر پاکسازی شد، بیان کرد: در مجموع ۲۸۱ خرده فروش دستگیر و ۶۰ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند.
سردار رحیمی خاطرنشان کرد: از مجموعه دستگیرشدگان ۳۲ درصد سارقین قطعات، ۱۹ درصد سارقین اماکن خصوصی و دولتی، ۱۸ درصد در حین سرقت، ۹ درصد قاب زن، چهار درصد سارقین آپارتمان و ۱۸ درصد سارقین وسایل نقلیه، موبایل و ... بودند.
وی افزود: دستگیرشدگان تاکنون به ۵۱۱ فقره سرقت اعتراف کردند.
سردار رحیمی درباره پاکسازی پارکها از لوث خرده فروشان مواد مخدر گفت: تا کنون دو هزار پارک از لوث وجود اراذل و اوباش و خرده فروشان مواد مخدر پاکسازی شد.
رئیس پلیس پایتخت اضافه کرد: در این طرح به پرونده ۳۱ قاچاقچی کالا رسیدگی شد و ۱۲۴ هزار انواع مختلف اقلام کالای قاچاق کشف شد؛ ارزش اموال کشف شده بیش از ۱۰ میلیارد تومان است.
سردار رحیمی گفت: روز گذشته دو انبار بزرگ احتکار آرد توسط پلیس امنیت اقتصادی کشف شد و مبارزه با احتکار و قاچاق کالا در دستور ما قرار دارد.
انتهای پیام/241


