به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، سالهاست که از دفاع مقدس میگذرد؛ اما دفاع همچنان باقی است. این را زمانی میتوان فهمید که هنوز که هنوز است، از کربلای جبههها شهید میآورند؛ از شام بلا شهید میآورند؛ اصلا چرا راه دور برویم، همین بیخ گوش خودمان، آرمان عزیز را به جرم اعتقاداتش شکنجه و شهید میکنند؛ حالا تحریمها و فشارهای سیاسی و... که جای خود دارد.
شهید که میآورند، یک ملت به احترام او، قیام میکنند؛ خصوصاً اینکه آن شهید «شهید گمنام» باشد، شهیدی که سالهای سال نشانی از پیکر مطهر و بارگاهش مانند مادرش حضرت زهرا (س) وجود نداشته است؛ شاید برای همین است که «شهید گمنام» را با «بیبی بیحرم» میشناسند؛ شاید برای همین است که «شهدای گمنام» را با «فاطمیه» میشناسند.
فاطمیه امسال هم همینگونه شد؛ یعنی عطر و بوی این ایام، با عطر و بوی ایثار و شهادت آمیخته شد؛ چراکه پیکرهای مطهر ۴۰۰ شهید گمنام را به کوچهها و خیابانهای شهرها آوردند و مردم به استقبال این لالههای پرپر شده آمدند.
در همین راستا، آیین وداع با پیکرهای مطهر این ۲۰۰ شهید از این ۴۰۰ شهید گمنام، امشب همزمان با شب شهادت حضرت زهرا (س) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد و تعداد زیادی از مردم، عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) را در کنار فرزندان بیبی دوعالم برگزار کردند.
مردم اعم از زن و مرد، پیر و جوان، در کنار تابوتهای سهرنگ شهدا، که گروه گروه آنها را چیده بودند، دلهایشان را به مهمانان بهشتی خود گره زده و با آنها خلوت کرده بودند تا برای ادامه دادن راهشان، با آنها عهد و پیمانی دوباره ببندند.
دلنوشتههایی که برخی از مردم روی تابوتهای شهدا نوشته بودند، حکایت از حرف دل آنها خطاب به آنها داشت؛ آری! این رسم همیشگی مردم هنگام زیارت شهداست.
حال و هوای معنوی آیین وداع با پیکرهای مطهر ۲۰۰ شهید گمنام، زمانی بیشتر شد که عزاداری شب شهادت حضرت زهرا س با دمام زنی همراه شد و سپس مردم تابوتهای شهدا را بر دوش گرفتند و همراه با احترام نظامی دژبان ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای انتقال به مراسم تشییع که قرار است فردا، مصادف با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) از دانشگاه تهران تا معراجالشهدا برگزار شود، مشایعت کردند.
انتهای پیام/ ۱۱۳