حجت الاسلام منتظری: سرمایه‌ها باید به سمت تولید برود

رئیس دیوان عالی کشور با تاکید بر اینکه سرمایه‌ها باید به سمت تولید برود، گفت: حرکت به سمت تولید با شعار ممکن نیست و باید در جهت رفع مشکلات بانکی، حقوقی و بیمه کارآفرینان تلاش شود.
کد خبر: ۷۴۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸ - 15May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین «جعفر منتظری» رئیس دیوان عالی کشور امروز (پنجشنبه) در جریان سفر به شهرستان بابل در جلسه بررسی وضعیت شهرک‌های صنعتی این شهرستان اظهار داشت: در شرایط امروز کشور هر سه قوه وظیفه دارند در تحقق آنچه رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان راهبرد کشور برای مشکلات اقتصادی تعیین کرده‌اند، تعامل و همکاری مؤثری داشته باشند.

حجت الاسلام منتظری: سرمایه‌ها باید به سمت تولید برود

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌ها باید به سمت تولید برود، افزود: حرکت به سمت تولید با شعار ممکن نیست و باید در جهت رفع مشکلات بانکی، حقوقی و بیمه کارآفرینان تلاش شود.

رئیس دیوان عالی کشور ضمن استماع مشکلات کارآفرینان حاضر در جلسه گفت: آن دسته از مشکلاتی که در این جلسه بیان شد در خود شهرستان قابل حل است و در مواردی که به مسائل کشور مربوط است، موضوع به رئیس قوه قضائیه و وزرای مربوطه منعکس خواهد شد.

وی بیان کرد: مشکلات کارآفرینان باید در چارچوب مقررات حل شود و همه باید در تحقق آنچه سیاست کلی دولت و دستور صریح رهبر معظم انقلاب است تلاش کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار