«سه به بعد»؛ صرفا طنز نیست

تهیه‌کننده برنامه «سه به بعد» با بیان اینکه این برنامه در مدت زمان کوتاهی توانسته جایگاه خودش را در نزد مخاطبین پیدا کند، گفت: برنامه فوق صرفا یک برنامه طنز نیست؛ هرچند همراه با چاشنی طنز هستیم، اما حرف‌های جدی‌مان را در همین قالب بیان می‌کنیم.
کد خبر: ۷۷۴۷۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۶ - 04September 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، برنامه تلویزیونی «سه به بعد» به‌عنوان ویژه برنامه عصرگاهی شبکه سه سیما، با هدف ایجاد فضایی شاد و علمی برای مخاطبان راه‌اندازی شده است. این برنامه تلاش می‌کند ترکیبی از مباحث علمی، دانستنی‌ها، حاشیه‌های ورزشی و معرفی زیبایی‌های ایران را به شکل جذاب و سرگرم‌کننده به بینندگان ارائه دهد.

«سه به بعد»؛ صرفا طنز نیست/ ماه ربیع شادتر می‌شویم

مجید خواجه‌نژاد تهیه‌کننده «سه به بعد» در گفت‌وگویی اظهار داشت: شهاب عباسی و سیاوش مفیدی به عنوان مجریان این برنامه انتخاب شده‌اند که با سابقه حضور فوتبالی‌شان در تیم هنرمندان توانسته‌اند بخش‌های ورزشی را با محوریت حاشیه‌ها و مسائل روز فوتبال پوشش دهند. برخلاف برنامه‌های ورزشی معمول که بیشتر بر اخبار و نتایج تمرکز دارند، «سه به بعد» تمرکز خود را بر روی بازگو کردن حاشیه‌ها و نکات جذاب ورزشی گذاشته است.

 وی گفت: «ما سعی کرده‌ایم فضایی شاد و مفرح خلق کنیم که مخاطب در کنار سرگرمی، مطالب علمی و دانستنی‌های تازه را دریافت کند. برنامه دارای قالبی مانند مجله است که هر قسمت به موضوعات مختلف می‌پردازد.» بخش‌های متنوع برنامه شامل مباحث علمی، حیات وحش، آشپزی، زیبایی‌های ایران و معرفی اخبار روز با تمرکز بر دستاوردهای ورزشی و پزشکی است.

از نکات قابل توجه «سه به بعد» پرداخت ویژه به حوزه حیات وحش، به‌ویژه موضوعات مرتبط با اقیانوس‌ها و ماهی‌ها است که با ارائه اخبار علمی جهانی همراه است. همچنین در قالب برنامه، بخشی به معرفی جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی مناطق مختلف ایران اختصاص یافته که تاکنون در ۱۶ قسمت، بخش‌هایی از استان‌های سیستان و گیلان معرفی شده‌اند. در این میان، حضور تلفنی آقای جواد قارایی که تصاویر و موقعیت‌های معرفی شده را شرح داده است، اطلاعات تازه‌ای از نقاط کشورمان را به مخاطبان منتقل کرد.

تهیه‌کننده برنامه به موضوع «اخبار حال خوب کن» برنامه اشاره کرد که در انتهای هر قسمت با ارائه دستاوردهای ورزشی، پزشکی و رویدادهای مثبت کشور همراه است و گفت: «با وجود اینکه برنامه ضبطی است، تلاش می‌کنیم ضبط و پخش با فاصله زمانی کوتاهی انجام شود تا همواره به موضوعات روز واکنش نشان دهیم.»

وی تاکید کرد: مسئله صرفه‌جویی نیز یکی از موضوعاتی است که در این برنامه به آن پرداخته شده و متن هر قسمت به صورت ویژه تهیه می‌شود. برای نمونه، برنامه‌هایی به مناسبت درگذشت استاد محمود فرشچیان و سالروز بازگشت آزادگان برگزار شده که با دعوت از اصغر نقی‌زاده، هنرمند سینما و تلویزیون، همراه بوده است.

خواجه نژاد  عنوان کرد: از دیگر ویژگی‌های برنامه «سه به بعد» رصد فعال شبکه‌های اجتماعی است که با هدف جذب موضوعات روز و مرتبط با محتوای برنامه انجام می‌شود. همچنین، استفاده از کمدین‌ها و هنرمندان حوزه طنز و خنده بازار، موجب شده تا برنامه حال و هوای نمایشی و کمدی داشته باشد و فضای طنز با رعایت چارچوب‌های قانونی در آن جریان داشته باشد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره محدودیت‌های تلویزیون در بیان طنزهای روز، تهیه‌کننده تاکید کرد که «ما به تمامی قوانین تلویزیون پایبندیم اما در عین حال سعی می‌کنیم با شوخی و طنز به موضوعات اجتماعی و اقتصادی مانند قیمت کالاها و محیط زیست بپردازیم و این تاکنون با استقبال و بدون حاشیه همراه بوده است.»؛ وی نمونه‌ای از حضور خبرنگاران طنزپرداز را در برنامه ذکر کرد که خاطراتی از تجربه‌های طنز خود با مقامات رسمی کشور، از جمله رئیس جمهور، بیان را کرده‌اند.

این برنامه با ساختاری ترکیبی از سرگرمی، طنز، علمی و خبری، تلاش دارد مخاطب را به شیوه‌ای متفاوت با مباحث روز آشنا کند و در عین حال فضای شادی و نشاط را برای بینندگان ایجاد نماید. طبق برنامه‌ریزی‌ها، «سه به بعد» در سری اول خود قرار است در ۸۰ قسمت تولید شود و از ابتدای ماه ربیع، با حضور مهمانان محبوب و آیتم‌های موسیقی شاد، سطح برنامه ارتقا خواهد یافت.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها