منصوره شهریاری احمدی مطرح کرد

ورود هنر به مسائل سال 88 با وحدت نظر سیاستمدارن

تهیه کننده فیلم نیمه بلند "بیست و چهار" گفت: امیدوارم شرایطی پیش بیاید که برادرم بتواند فیلم دومش را بسازد.
کد خبر: ۸۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷ - 27December 2013

ورود هنر به مسائل سال 88 با وحدت نظر سیاستمدارن

ناصر شهریاری احمدی متولد ۱۳۵۷است. وی از سال ۱۳۷۲ با نوشتن فیلمنامه وارد سینما شده و همزمان فعالیت مطبوعاتیاش را در این زمینه آغاز کرده است. او در چند مجموعه و تله فیلم به عنوان بازیگرفعالیت داشته که مجموعه هزاران چشم ـ اپیزود فاصله(کیانوش عیاری)، راه شب ـ اپیزود شب مهتاب (داریوش فرهنگ)، فرزند افیون (مجید جوانمرد)، فریدون مهربان است(حمید نعمت الله) و سریال "وضعیت سفید" به کارگردانی حمید نعمت الله برخی از آنهاست. وی در سال گذشته با فیلم داستانی "بیست و چهار" در جشنواره عمار شرکت کرد و مورد تقدیر قرار گرفت.

به علت اینکه انجام گفتگوی تلفنی با ناصرسخت و دشوار بود با منصوره شهریاری احمدی تهیه کننده فیلم "بیست وچهار" گفتگویی اختصاصی انجام شد. وی دراین گفتگو با انتقاد از برخی دستگاههای دولتی فرهنگی اظهارداشت: علاقه برادرم به سینما بسیار زیاد است و سینما یکی از چیزهایی است که به زندگی او نشاط و طراوت می بخشد. او از سن دوازده سیزده سالگی با تهیه کننده های مختلف درباره تولید فیلم مذاکره کرده تا بتواند فیلم بسازد اما هیچ کدام از آنها تهیه کنندگی کار او را نپذیرفتند، هیچ کدام از ارگانهای دولتی هم کمکی به او نکردند که این مساله خیلی ناصر را ناراحت کرد.

وی افزود: وقتی من ناراحتی او را دیدم به او گفتم که خودم تهیه کننده ات می شوم، دو وام خرید کالا گرفتم و سه ماه حقوقم را روی هم گذاشتم تا بتوانم پول تولید فیلم او را فراهم کنم، البته گروهی هم که برای ناصر فعالیت کرد خیلی گروه منصفی بود و همه تلاش خود را انجام داد تا فیلم به بهترین شکل ساخته شود.

منصوره شهریاری احمدی با تشکر و قدردانی از کمک های ویژه دکتر دارابی معاونت سیما که شرایط را برای خرید این فیلم توسط تلویزیون فراهم کرده خاطر نشان کرد: این فیلم درباره جوان معلولی است که از طرف خدا بیست و چهار ساعت سالم و قرار می شود که در این بیست و چهار ساعت هر کاری که دوست داشته انجام دهد.

استاد دانشگاه و دکتری رشته روانشناسی در پاسخ به این سوال که علت کم کاری هنرمندان در مورد حوادث روز جامعه و مخصوصا حوادث سال ۸۸ چیست، اظهار داشت: سیاستمداران  کشورهای توسعه یافته در مورد مسائل کلان و ملی خود هیچ گونه اختلاف نظری با هم ندارند و اکثر بحث ها و اختلاف سلیقه آنها در مورد مسائل جزیی است اما برخی از سیاستمداران کشور ما در مورد مسائل کلی و ملی هم با اختلاف نظر دارند، این اختلاف نظر هنرمندان را بلاتکلیف کرده است و اجازه ورود به خیلی مباحث را از آنها گرفته است.

وی تاکید کرد: تا زمانی که وحدت نظر در مورد مسائل کلان و ملی در سیاستمداران ما به وجود نیاید هنر وارد مسائل حساس و روز جامعه نمی شود چون هنرمند نمی داند که چه موضعی باید در برابر آن موضوع بگیرد و آن موضع گیری بعدا برایش چه هزینه ای خواهد داشت وارد این موضوعات نمی شود. 

نظر شما
پربیننده ها