10 فيلم با موضوع دفاع مقدس در جشنواره بيست و نهم فيلم فجر

کد خبر: ۱۲۷۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۳ - 09February 2011

به گزارش سايت ساجد به نقل از ايسنا، دراين دوره از جشنواره آثاري مربوط به سينماي دفاع مقدس به نمايش درمي‌آيند كه مستقيم يا غير مستقيم به هشت سال دفاع مقدس و تبعات آن مي‌پردازند.
«اخراجي‌ها3» به كارگرداني مسعود ده‌نمكي در ادامه دو اخراجي‌هاي قبلي زندگي آن آدم‌ها را در روزگار امروز روايت مي‌كند،در دوراني كه جنگ تحميلي به پايان رسيده است.
امين حيايي، اكبر عبدي، محمدرضا شريفي‌نيا، حسام نواب صفوي، سيد جواد هاشمي و رضا رويگري بازيگران اصلي اين فيلم هستند.
«باد و مه» محمدعلي طالبي هم داستان كودكي را روايت مي‌كند كه در دوران جنگ تحميلي بر اثر بمباران مادر خود را از دست داده و بر اثر اين انفجار كر و لال شده است.
«پاريس با پاريس» آخرين ساخته محمدحسين لطيفي داستان اسماعيل حقيقت‌ جانباز شيميايي دفاع مقدس روايت مي‌شود كه همراه دخترش براي مداوا به فرانسه مي‌رود.
حسين ياري، ژاك برونه، كاظم بلوچي و كاترين سلو بازيگران اصلي اين فيلم هستند.
«خانه امن است» به كارگرداني ناصر رفاهي داستانش در اوج موشك‌باران شهرها روايت مي‌شود و داستان تعدادي نوجوان بين 14 تا 18 سال است كه در يك شبانه‌روزي زندگي مي‌كنند.
«سيزده 59» ساخته سامان سالور با بازي پرويز پرستويي، دريا آشوري، فرهاد اصلاني، عليرضا اسيوند و مهران احمدي درباره رزمنده‌اي است كه پس از سالها از كما خارج مي‌شود.
«گلوگاه شيطان» ديگر فيلم دفاع مقدس بخش مسابقه جشنواره به كارگرداني حميد بهمني با بازي امين زندگاني، پوريا پورسرخ، جمشيد هاشم‌پور و جعفر دهقان درباره گروهي از غواصان است كه براي شناسايي و آماده‌سازي عمليات والفجر 8 دست به كار مي‌شوند.
از فيلم‌هاي دفاع مقدس بخش آثار اول هم مي‌توان به «اينجا تاريك نيست» اشاره كرد.
اولين ساخته محمدرضا خاكي با بازي مصطفي زماني، الناز شاكردوست، رضا يزداني و پولاد كيميايي درباره شخصيتي به نام عرفان است كه با دوستانش تصميم دارند بر روي سكوي نفتي كه پدرش در آنجا شهيد شده است، كنسرتي به ياد او خليج فارس اجرا كنند.
«سفر سرخ» حميد فرخ نژاد به روز سقوط خرمشهر مربوط مي‌شود و داستان چند نفر از نيروهاي مردمي است كه به قصد خروج از شهر راهي سفري پرمخاطره مي‌شوند.
حبيب دهقان نسب، صادق صفايي، غزل صارمي، بروزو ارجمند بازيگران اين فيلم هستند.
«شرقي» ساخته عبدالرضا منجزي با بازي خسرو شكيبايي، فريبا كوثري و عمار تفتي درباره حامد شرقي است كه در شرايط بحراني قرار مي‌گيرد. مادر به او پيشنهاد مي‌دهد تا خاطرات دوران مهاجرنشينان را در زمان جنگ مرور كند.
در بخش خارج از مسابقه هم فيلم «توطئه» به كارگرداني حسن هدايت با موضوعي در حاشيه جنگ حضور دارد. اين فيلم با بازي احمد نجفي، زيبا بروفه، بهرام ابراهيمي داستان يك مامور پليس است كه پس از شنيدن خبر پيدا شدن برادرش كه در جنگ شهيد شده بود پس از سالها به شهر خود باز مي‌گردد.
در جشنواره فجر گذشته 7 فيلم از سينماي دفاع مقدس حضور داشت.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین