بر اساس این گزارش، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، فیلم کوتاه «نیستان» را برای حضور در این دوره از جشنواره عمار تدارک دیده است که موضوع آن مربوط به فرماندهای میشود که برای تفحص شهدا به منطقه عملیاتی رفته و یکی از شهدا با امداد غیبی به این فرمانده کمک میکند تا بتواند عملیات تفحص را به خوبی انجام بدهد، «ابراهیم ایرجزاد» کارگردان این اثر است.
فیلم کوتاه «حذف کامل»، ساخته «محمدعلی رخشانی» دیگر اثری است که توسط انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس برای حضور در جشنواره فیلم عمار درنظر گرفته شده است. داستان این فیلم درمورد دو نیروی داعشی است که در منطقه کوبانی به منزل یک تازه عروس حمله میکنند و همسر او را به شهادت میرسانند.
«سلیمه»، دیگر فیلم کوتاهی است که توسط علی خسروی ساخته و برای حضور در جشنواره عمار آماده شده است. داستان این فیلم مربوط به زنی خرمشهری است که دو سرباز عراقی متجاوز را در خانه خود اسیر میکند.
از دیگر محصولات انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس برای هفتمین جشنواره فیلم عمار می توان به «ماشین شیطان» که یک پویانمایی است، اشاره کرد که به کارگردانی «مجتبی اسماعیلزاده» ساخته شده است.
داستان این اثر درمورد درگیری یک سرباز آمریکایی و یک سرباز وهابی در فلسطین است. آنها هردو سرگشتهاند و نمیدانند که در این سرزمین چه میکنند.
فیلم کوتاه «ننه هما» به کارگردانی «داوود جلیلی» دیگر فیلمی است که برای این دوره از جشنواره فیلم عمار درنظر گرفته شده و داستان آن پیرامون رزمندهای است که قصد دارد خبر شهادت یکی از دوستان نزدیک خود را به مادر او برساند.
انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در حوزه مستند نیز فیلم «تنگی نفس» را به کارگردانی آقای «فرود عوض پور» تدارک دیده است که این کار به موضوع فاجعه منا و شهادت حجاج ایرانی میپردازد.
اثر دیگر مرکز برای حضور در هفتمین جشنواره عمار، مستند «نام و نشان» به کارگردانی «مهدی جعفری» با موضوع شناسایی شهدا از طریق آزمایش DNA در آزمایشگاه و رساندن قطعههایی از پیکرهای شهدا به خانوادههای آنها به نمایش گذاشته میشود.
انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس دو فیلم داستانی نیز دارد که در حال آماده شدن برای رسیدن به هفتمین جشنواره عمار است.
نخستین فیلم «گذشته استمراری» نام دارد که کارگردان آن «علی توحیدپرست» بوده و روایتگر یک خانواده عراقی است که برای درمان فرزند خود به ایران میآیند و مرد خانواده در ایران به شخصی برخورد میکند که در زمان جنگ در مقابل هم بودند و امروز باید در ایران از کمک او استفاده کند.
دومین فیلم نیز «سرباز» به کارگردانی «شهره شافعی» است. این فیلم روایتگر داستان سرباز شهیدی است که همزمان با تشییع پیکر سایر شهدا در شهرهای مختلف کشور ضمن اینکه ناظر پیکر خود بوده، مراسم تشییع و واکنشهای مردم نسبت به این موضوع را مشاهده میکند.