به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، جواد جباری با بیان این نکته که نتیجه آثاراجرا شده در شهر تبریز روز پنجشنبه 14 شهریوراعلام می شود گفت: با پیگیری وعلاقه مسئولان و هنرمندان استان آذربایجان شرقی، تصمیم بر این شد تا بخشهای کودک و نوجوان، عروسکی و خیابانی درشهر تبریز برگزار شود.
وی افزود: در رابطه با تئاترخیلی کارها انجام نشده و خیلی اتفاقات خوب که باید می افتاده نیافتاده که باید همت کنیم و رشد و توسعه تئاتر دفاع مقدس را به پیش ببریم، بروز این اتفاق فقط با اراده مدیران انجام نمی شود، بلکه هنرمندان هم باید دراین مرحله پیشرو باشند. متاسفانه در تئاتر دفاع مقدس به پژوهش اهمیت داده نشده است وما باید این عرصه را در تئاتر فعال کنیم.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت تصریح کرد: هنرمندان باید تا جایی که می توانند از ادبیات داستانی دفاع مقدس نهایت استفاده را ببرند، استفاده از این ادبیات میتواند ضعفهای موجود در تئاتر مقاومت را کاهش دهد. ما در زمینه تئاتر دفاع مقدس کارهای نکرده زیادی داریم که انشاالله با ارتباطی دو سویه که میان هنرمندان و مدیران برقرار خواهد شد این خلاء ها را پر خواهیم کرد.
جباری تصریح کرد: باید نشستهای نظری و علمی در این حوزه برگزار شود، گاهی نشستهای تخصصی از مسیر اصلی خود خارج می شوند و به مکانی برای انتقال درد دلهای هنرمندان تبدیل میشوند که این اصلا درست نیست، البته باید در خصوص مشکلات هنرمندان نیز جلسههایی مستمرو متمرکز برگزار شود.
وی اظهار داشت: با حمایت از هنرمندان شهرستانی میتوان آثار بسیار زیادی را با کیفیت های بسیار مطلوب تولید کرد و برای آنها این فرصت را ایجاد کرد تا در شهر خود تئاتر را روی صحنه ببرند، در حوزه تئاتر مقاومت هر چقدر تعداد کارها بیشتر باشد کیفیت آنها بالاتر از نظر محتوایی پختهتر میشود.
مدیرعامل بنیاد روایت با بیان اینکه پیوند ادبیات نمایشی و داستانی میتواند اتفاقهای خوبی را در تئاتر رقم بزند، گفت: در جشنواره امسال تعدادی از آثار با توجه به منابع و مستندات واقعی تولید شدهاند.توجه به مستندات باعث شده است که این آثار از مقبولیت خاصی بهرهمند باشند و فضای بهتری را برای جشنواره فراهم کنند.