به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی و همچنین دومین جلسه ستاد بزرگداشت شهدای گمنام استان به ریاست حجتالاسلام «حجت گنابادینژاد» معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی و با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی و سایر اعضا امروز در سالن شهید باهنر مشهد برگزار شد.
حجتالاسلام گنابادینژاد در این جلسه با اشاره به مراسم استقبال با شکوه از پیکر 12 شهید گمنام در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد در مشهد اظهار داشت: در روزگاری که جامعه ایران دچار فتنه است همه شهیدان، از جمله شهدای گمنام، یک سند و حجیت برای ما هستند؛ به عبارت دیگر؛ آنها ناجیانی هستند که با هجرت خود نجاتبخش ما می شوند. اغلب این شهدا گلدسته هایی هستند که در سنین نوجوانی و جوانی پرپر شده و جان خود را قربانی دین اسلام کرده اند بر همین اساس اگر همه عمر خود را برای زنده نگه داشتن آنها بگذاریم حق این مطلب را ادا نکرده ایم.
وی در ادامه صحبت های خود تأکید کرد: در برگزاری مراسم و برنامه های مرتبط با شهیدان گمنام به حداقل برنامه ها اکتفا نشود. همه برگزارکنندگان به فکر برگزاری برنامه ها به صورت حداکثری باشند و از هیچ ساعتی دریغ نکنند. حتماً کارهای خلاقانه و جدید در اولویت باشند و کارهای قدیمی و تکراری حذف شوند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی ضمن انتقاد از عدم میداندهی به اقشار مختلف در برگزاری مراسم های مرتبط با میزبانی از شهدای گمنام گفت: در برنامه هایی از این دست بایستی به سراغ اقشاری برویم که تا به حال کمتر به آنها مراجعه داشته ایم مثل دانش آموزان، دانشجویان، بانوان، اصناف و سایر گروه های مردمی. فرمانداران و سایر متولیان باید با میدان دهی به طیف های مختلف از آنها در این عرصه پشتیبانی کنند.
وی با اشاره به تعداد شهدای گمنام و یادمانهای آنها در سطح استان افزود: در خراسان رضوی، به غیر از پیکر 12 شهید گمنام اخیر، 330 پیکر شهید گمنام تدفین و 117 یادمان برای این شهدا ایجاد شده است. هریک از این مکانها میتوانند یک دارالشفای واقعی و یا سرچشمهای برای پژواک پیامهای معنوی باشند. ظرفیت این مکانها بیش از شرایط فعلی است؛ بر همین اساس باید مستمراً در این یادمانها برنامههای مختلف مذهبی و ملی برگزار شوند.
این مقام مسئول در پایان صحبتهای خود تأکید کرد: حوزههای مدیریتی و اجرائی نباید از فرآیند مدیریتی تفکیک شوند چراکه اگر تصمیمگیران در عرصهای مثل حوزههای مرتبط با شهدای گمنام فقط بر روی اجرائیات تمرکز کنند از کارها و اقداماتی مثل طراحی پوستر یا تهیه یک تیزر متناسب با این ایام بازمیمانند.
انتهای پیام/