استاندار کردستان:

کردستان ظرفیت‌های زیادی در بخش توسعه شرکت‌های دانش بنیان دارد

«زارعی کوشا» گفت: استان کردستان ظرفیت‌های زیادی در بخش توسعه شرکت‌های دانش بنیان دارد که جهاد دانشگاهی در این زمینه توانسته با کمترین امکانات و ایجاد دو شرکت رسالت خود را ادا کند.
کد خبر: ۶۰۸۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۶ - 08August 2023

کردستان ظرفیت های زیادی در بخش توسعه شرکت‌های دانش بنیان داردبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کردستان، «اسماعیل زارعی‌کوشا» استاندار کردستان در بازدید از شرکت‌های فن‌آوری جهاد دانشگاهی استان کردستان که به مناسبت سالگرد تشکیل این نهاد صورت گرفت، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در طول انقلاب، همواره مسیر رو به رشد تصاعدی را طی کرده و با تطابق خود با نیازهای جامعه و بر اساس مطالبه رهبری در راه توسعه علمی کشور پیشگام بوده است.

وی گفت: در اواسط دهه هفتاد که فضای اجتماعی کاملاً تحت تأثیر جریانات سیاسی بود و دعوا بر سر توسعه اقتصادی و سیاسی در اولویت جامعه قرار گرفته بود، مقام معظم رهبری برای کنترل اوضاع، بحث توسعه علمی را به عنوان نیاز اصلی جامعه مطرح کردند که جهاد دانشگاهی از اولین نهادهای پیشگام و همراه با پرچمداری رهبری بود و در این چند سال هم چهره‌های علمی موفقی را به کشور معرفی کرده و علاوه بر حوزه علمی، توانسته در حوزه رسانه نیز موفق عمل کند. مجموعه جهاد دانشگاهی توانسته با اعتقاد و نگاه علمی و رویکرد جهادی کار را با موفقیت به پیش ببرد.

استاندار کردستان شرکت‌های دانش‌بنیان را سرآمد توسعه علمی دنیای امروز ذکر کرد و افزود: استان کردستان ظرفیت های زیادی در بخش توسعه شرکت‌های دانش بنیان دارد که جهاد دانشگاهی در این زمینه توانسته با کمترین امکانات و ایجاد دو شرکت رسالت خود را ادا کند.

وی عنوان کرد: در بین شهرستان‌های استان، بیجار دغدغه اصلی بنده است، چرا که متاسفانه این شهرستان، در مسائل مختلف اجتماعی، اقتصادی و بحث مهاجرت شرایط خوبی ندارد و هنوز به نقطه مطلوب نرسیده است، اما معتقدم که تأسیس شرکت‌های دانش بنیان در جهاد دانشگاهی بیجار می‌تواند نقطه امید و تحول این شهرستان قرار باشد.

زارعی‌کوشا، ایجاد اشتغال ویژه فارغ‌التحصیلان را دغدغه اصلی مدیریت استان عنوان کرد و ادامه داد: اگر چه در حوزه اشتغال اقدامات مهمی صورت گرفته اما این توفیقات بیشتر در دامنه اشتغال نیروهای غیرعلمی استان بوده است.

این مسئول با ابراز تاسف از اینکه شرایط برای اشتغال فارغ‌التحصیلان در کردستان مهیا نیست، بیان داشت: در حال حاضر واحدهای تولید شهرک صنعتی بانه با کمبود نیرو مواجه است و این امر با مسئله بیکاری استان مغایرت دارد، چرا که هنوز آمایش اشتغال در استان به درستی شکل نگرفته و این واحدهای تولیدی به نیروهای دانشگاهی و ماهر نیاز ندارد، لذا این تناقض بین نرخ بالای بیکاری فارغ‌التحصیلان استان و ظرفیت پایین ایجاد اشتغال برای آنها از دغدغه‌های کردستان به شمار می‌رود. جهاد دانشگاهی با ایجاد تعامل دو طرفه، می‌تواند در راستای رفع این دغدغه به ما کمک کند.

استاندار کردستان از معاون اقتصادی استانداری خواست که برای همکاری بین استانداری و جهاد دانشگاهی، فایلی مجزا ایجاد و مسیر به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان بیکار در استان با حمایت همه جانبه استانداری و چاره‌اندیشی جهاد دانشگاهی مهیا شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار