«مهرداد بائوج لاهوتی» نماینده مجلس دهم و معاون سابق پارلمانی اتاق تعاون در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، با تأکید بر این موضوع که فرامین و دغدغههای رهبر انقلاب اسلامی نسبت به توسعه استان سیستان و بلوچستان و رفع محرومیتها در این استان باید پیگیری شوند، اظهار داشت: متأسفانه به دلیل ضعف در نظارت و بروز برخی مشکلات و نیز وجود برخی محدودیتها شاهد هستیم که مصوبات مجالس و دولتها به طور کامل اجرایی نشدهاند و امیدواریم که در این دولت این مصوبات پیگیری شوند و تا آنجایی که ممکن است به مرحله اجرا درآیند.
وی با اشاره به ویژگیهای سواحل مکران و نقشی که میتواند در توسعه استان سیستان و بلوچستان بازی کند، اظهار کرد: سواحل مکران به خاطر موقعیت جغرافیایی و دسترسیهایی که دارد، نقش مهمی در توسعه استان چه از لحاظ تجاری و چه از لحاظ انرژی برعهده دارد. درباره توسعه سواحل مکران مصوبات بسیاری در مجالس و دولتهای مختلف وجود داشته و انصافاً هم این دولت به خوبی پای کار آمده و برای رفع محرومیت در استان کمر همت بسته است ولی به نظر من سیستان و بلوچستان مجموعهای از مشکلات را در خود جای داده که بخشی از آنها زیستمحیطی است و برخی دیگر مشکلات اقتصادی و اجتماعی که باید برای هریک از آنها راهکار و راهحل خاصی را تهیه و اجرایی کرد.
نماینده مجلس دهم با بیان اینکه در استان سیستان و بلوچستان تنوعهای قومی و فرهنگی بسیاری وجود دارد که میتوانند منشأ خیر و برکت برای کشور باشند، گفت: در هر کشوری وجود قومیتها و فرهنگهای مختلف یک مزیت محسوب میشود و تمام تلاش سیاستگذاران و حکام این است که از این ظرفیتها به خوبی استفاده شود ولی متأسفانه در کشور ما نسبت به وجود چنین ویژگیها و مزیتهایی غفلت شده و نتوانستهایم به نحو مطلوب مورد استفاده قرار دهیم و لذا معتقدم دولت سیزدهم و مجلس باید این مهم را مدنظر قرار دهند و تلاش کنند مشارکت مردم سیستان و بلوچستان را افزایش دهند و هم اینکه برروی سرمایههای قومی و مذهبی در این استان سرمایهگذاری انجام گیرد. باید بدانیم در صورت تحقق این اهداف به مرور زمان شاهد افزایش مشارکت اجتماعی مردم این استان و رفع شکافها خواهیم بود.
بائوج لاهوتی درباره توطئه دشمن در تعمیق شکافهای فرهنگی و قومی در کشور خاطرنشان کرد: از پیش از انقلاب اسلامی تا به امروز تعمیق اختلافات و شکافهای اجتماعی، اختلافات فرهنگی و مذهبی و دیگر موارد در دستور کار دشمن قرار داشته و دارد. دولت و دستگاههای سیاستگذار باید مراقب این توطئه دشمنان باشند و اجازه ندهند که اهداف شوم آنها با موفقیت پیش برود. با مشارکت دادن بیشتر قومیتها و فرهنگهای مختلف میتوان این توطئه را خنثی کرد.
وی گفت: همه ما در یک کشتی نشستهایم و باید بدانیم اگر آسیبی به این کشتی وارد شود همه ما متضرر خواهیم شد و آسیب خواهیم دید و لذا باید تمام تلاشمان را برای مراقبت از این کشتی به کار بگیریم و اجازه ندهیم به آن آسیبی وارد شود. تا آنجایی که ممکن است باید از تفرقه و اختلاف فاصله بگیریم و زیر پرچم جمهوری اسلامی در فکر خدمت و اتحاد و وحدت ملی باشیم.
انتهای پیام/341