مولوی مدنی: وحدت اسلامی پشتوانه‌ای از قدرت دارد

رئیس شورای عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: علت نگرانی دشمنان این است که امروز وحدت اسلامی تنها یک شعار نیست، بلکه پشتوانه‌ای از قدرت، ملت، نظام و رهبری آگاه دارد.
کد خبر: ۷۶۴۴۰۰
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸ - 22July 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، اولین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت و گرامیداشت میلاد پیامبر اعظم (ص) امروز (سه‌شنبه) با حضور حجت الاسلام احمد خاتمی عضو فقهای شورای نگهبان، حجت الاسلام محمد حسن اختری رئیس این ستاد، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تیلیغات اسلامی، نمایندگان ولی فقیه در استان‌های اهل سنت نشین، روسای مراکز بزرگ اسلامی کشور و معاونین فرهنگی شورای نمایندگی ولی فقیه در مناطق قومی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

اولین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت برگزار شد

مولوی اسحاق مدنی رئیس شورای عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی در این جلسه با اشاره به سابقه تاریخی وحدت میان مسلمانان، اظهارداشت: وحدت تنها محصول جمهوری اسلامی ایران نیست، بلکه در طول تاریخ اسلام، علمای بزرگی برای تحقق آن تلاش کرده‌اند؛ این علما با جان‌فشانی و مجاهدت، امت اسلامی را نسبت به خطرات تفرقه آگاه کرده‌اند.

وی با اشاره به ویژگی ممتاز جمهوری اسلامی در ترویج وحدت افزود: آنچه جمهوری اسلامی را متمایز می‌کند، مطرح کردن موضوع وحدت از موضع قدرت است. پیش از انقلاب اسلامی، صداهای وحدت از موضع مظلومیت و انزوا شنیده می‌شد؛ اما امروز نظام اسلامی، با اتکا به قدرت سیاسی و رسانه‌ای، پیام وحدت را به گوش جهانیان می‌رساند.

مولوی مدنی تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران از طریق رسانه‌ها، سمینارهای بین‌المللی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، صدای محبت و وحدت را به جهان اسلام منتقل می‌کند؛ صدایی که دشمنان را نگران کرده و باعث شده وحدت اسلامی را تهدیدی جدی برای خود بدانند.

وی اضافه کرد: علت نگرانی دشمنان این است که امروز وحدت اسلامی تنها یک شعار نیست، بلکه پشتوانه‌ای از قدرت، ملت، نظام و رهبری آگاه دارد. در جمهوری اسلامی ایران، برنامه‌ریزی، تبلیغ و فعالیت‌های سازمان‌یافته برای تقویت وحدت وجود دارد و همین امر است که جهان استکبار را به وحشت انداخته است.

رئیس شورای عالی مجمع تقریب مذاهب با اشاره به دو شبهه اساسی که دشمنان اسلام در میان امت اسلامی ترویج می‌کنند، گفت: دشمنان چنین القا کرده‌اند که شیعیان، قرآنی متفاوت از اهل‌سنت دارند و اهل‌سنت نیز نسبت به اهل‌بیت(ع) محبت و علاقه‌ای ندارند. این دو دروغ بزرگ، پایه‌های وحدت را هدف قرار داده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر باور داشته باشیم که شیعیان قرآن متفاوتی دارند، دیگر وحدتی در کار نخواهد بود، زیرا اساس وحدت، ایمان به قرآن است. اما من به همه علمای اهل‌سنت عرض می‌کنم که اگر در این زمینه تردیدی دارید، مخفیانه به ایران سفر کنید و کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و مراکز دینی را بررسی کنید. اگر حتی یک قرآن متفاوت پیدا کردید، آن‌گاه جای بحث هست.

مولوی مدنی در ادامه گفت: محبت به اهل‌بیت نیز در میان اهل‌سنت امری رایج و فراگیر است. کافی است به نمازهای آنان نگاه کنیم؛ همه اهل‌سنت، حتی کسانی که برخی آنان را وهابی می‌خوانند در تشهد نماز می‌گویند: اللهم صل علی محمد و علی آل محمد. در منابع معتبر اهل‌سنت مانند صحیح بخاری و صحیح مسلم نیز روایاتی در شأن اهل‌بیت(ع) آمده است، از جمله حدیث پیامبر(ص) درباره حضرت فاطمه(س) که فرمودند: فاطمه پاره تن من است.

وی افزود: در این منابع آمده است که حضرت فاطمه(س) سیدة نساء العالمین است و حسن و حسین(ع) سرور جوانان بهشت هستند. اینها نشان می‌دهد که محبت اهل‌بیت(ع) در فرهنگ اهل‌سنت نیز جایگاه دارد و اتهام دشمنان، نادرست و فتنه‌انگیز است.

رئیس شورای عالی مجمع تقریب مذاهب در پایان با اشاره به روایت تاریخی از دوران حضرت علی(ع) گفت: زمانی که معاویه در شام حکومت داشت و حکومت روم تهدید به حمله کرده بود، حضرت علی(ع) برای دفاع از سرزمین اسلامی، به حکومت روم هشدار داد. این نشان می‌دهد که در عین اختلافات داخلی، وحدت اسلامی در برابر دشمنان خارجی مورد توجه اهل‌بیت(ع) نیز بوده است.

انتهای پیام/ 381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار