به گزارش دفاعپرس از سنندج، «حسن محمودی» مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان، امروز (شنبه) در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: برگزاری پویش واکسیناسیون حداکثری در مناطق مختلف استان کردستان، افزایش اکیپهای سیار واکسیناسیون برای مناطق دوردست و گروههای خاص که امکان مراجعه به مراکز ثابت را ندارند، از جمله اقدامات انجامشده در قالب طرح شهید سلیمانی بوده است.
وی افزود: سازماندهی و آموزش نیروی انسانی همراه با بهکارگیری نیروهای جدید و راهاندازی چندین پایگاه واکسیناسیون در صورت نیاز تاکنون به انجام رسیده است.
مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: یکپارچهسازی سامانههای ثبت عوارض واکسن و امکان تحقیقات جامع برای تحلیل یافتهها و انعکاس نتایج به مراجع مرتبط، بهرهمندی از مشارکت فعال سازمانها، نهادها، سمنها، خیریهها، اصناف و بخش خصوصی در این مدت صورت گرفته است.
محمودی با اشاره به اطلاعرسانی عمومی فهرست به روز شده پایگاههای واکسیناسیون، تصریح کرد: اعزام اکیپهای سیار واکسیناسیون برای پیگیری فعال و لکهگیری خانه به خانه به منظور افزایش پوشش واکسیناسیون، تغییر در روند و انتقال تدریجی پایگاههای واکسیناسیون به مراکز خدمات جامع سلامت و استفاده بهینه از نظام شبکه نیز از دیگر فعالیتهای انجامشده در قالب طرح شهید سلیمانی است.
وی با اعلام اینکه اجرای این طرح اقدامی جامعهمحور در راستای مشارکت اجتماعی در مهار کروناست، افزود: با حضور و مشارکت یکهزار و ۳۰۴ تیم، تعداد ۳۹۰ هزار نفر مشکوک و دارای علائم کرونا در مراکز منتخب غربالگری شدهاند که از این تعداد تست ۹۷ هزار و ۶۸۰ مورد آن مثبت اعلام شده است.
مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در مدتزمان یادشده، تیمهای نظارتی با حضور ۵۱۰ نفر در قالب ۱۵۵ تیم از ۲۷۷ هزار و ۱۵۱ مورد از اصناف و اماکن بازرسی بهداشتی انجام دادهاند.
محمودی، اعضای تیمهای حمایتی در قالب این طرح به تفکیک تعلق سازمانی را ۲۴۵ تیم با حضور ۵۷۸ عضو اعلام کرد و گفت: در مدت زمات یادشده، ۸ هزار و ۶۵۹ خانوار نیازمند از لحاظ مالی حمایت شدهاند.
انتهای پیام/