ظریف برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ وارد آلمان شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان به منظور شرکت در پنجاهمین کنفرانس امنیتی مونیخ وارد آلمان شد و علاوه بر شرکت در این کنفرانس امنیتی با مقامات برخی کشورها نیز دیدار خواهد کرد.
ظریف ضمن ورود به مونیخ اعلام کرد: ما اکنون وارد یک بحث مهمی در صحنه بین المللی در حوزه هسته ای شده ایم و ضرورت دارد که در برابر کسانی که تلاش می کنند که تصویر نامناسبی از بحث هسته ای ایران ارائه کنند ، گفتگو کرده و دیدگاه واقعی مردم ایران را مطرح کنیم .
با توجه تحولات بین المللی بحران سوریه، موضوع هسته ای ایران و توافق ژنو و مسئله امنیت اینترنتی به عنوان اصلی ترین محورها پرداخته شود.
در این کنفرانس 20 رییس دولت و 50 وزیر امور خارجه و وزیر دفاع از کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکا و روسیه حضور خواهند داشت .
گفتنی است با توجه به حضور مقامات کشورهای مختلف، دیدارهایی نیز در حاشیه این کنفرانس میان مقامات کشورهای مختلف صورت خواهد گرفت.


