به گزارش خبرنگار فرهنگی دفاع پرس، سرلشکر بسیجی دکتر سید حسن فیروزآبادی، صبح امروز در همایش نقش ماندگار رادیو در دفاع مقدس، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی دستگاههای دولتی تحول انقلابی را زیر نظر شورای انقلاب شروع کردند.
وی ادامه داد: قانون اساسی توسط خبرگان نوشته، انتخاب رئیس جمهور انجام شد و نخست وزیری چون رجایی در صدر قرار گرفت. امید دشمنان قطع شد و منافقین به جمع مردم افتادند. دولت بعثی جنگ را آغاز کرد و هواپیماهای دشمن فرودگاهها و مناطق دیگر را بمباران کردند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه ساعت دو بعد از ظهر 31 شهریور 1359 نقش رادیو در دوران دفاع مقدس آغاز شد، افزود: خبر آغاز جنگ و خبر تجاوز هواپیماهای دشمن، از طریق رادیو اعلام شد و رادیو نقش خود را بهعنوان میانداری مقدس و مورد اعتماد شروع کرد.
سرلشکر فیروزآبادی تصریح کرد: پیامهای امام(ره) از طریق رادیو پخش میشد؛ فرماندهان از طریق رادیو صحبت میکردند و مردم شنونده همه این صحبتها بودند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش رادیو در اعزام نیروها به جبهه گفت: رادیو توانست از مدارس، دانشگاهها، حوزههای علمیه، شهر و روستا جوانان را به سمت جبهه بکشاند.
وی یادآور شد: نهادها، مساجد، ستادهای مردمی و تشکلهایی برای پشتیبانی از جبههها تشکیل شد و زن و مرد و کوچک و بزرگ برای کمکرسانی به این واحدها آماده شدند.
سرلشکر فیروزآبادی ادامه داد: در مرحله بعد نوبت به کامیونها و قطارها برای ارسال هدایا و کمکهای پشتیبانی مردم به سمت جبههها رسید که در این مرحله نیز میتوان به نقش رادیو در گزارش دادن این اتفاقات اشاره کرد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که گزارش از صفحههای نبرد مرحله سوم کار رادیو محسوب میشود، خاطرنشان کرد: رادیو گزارشی از صحنه نبرد را به مردم منتقل میکرد که شور و هیجان را در میان جوانان برمیانگیخت و شهادتها و ایثارگریها را به شکل هنرمندانه گزارش میداد.
وی با بیان اینکه ارتش در خطوط دفاعی خود مشغول به دفاع بود و نیروهای مرزبانی با کمک مردم اجازه عبور دشمن را از مرزها نمیداد، افزود: سپاه نیز با کمک نیروهای مردمی و جهاد سازندگی هر کدام نقش خود را ایفا میکردند.
انتهای پیام/