سعدالله زارعی:

مردم در 9 دی بین لعن‌های زیارت عاشورا و لعن به فتنه‌گرها پیوند زدند

کارشناسی مسائل سیاسی با بیان این‌که بخشی از مردم فکر می‌کردند سران فتنه با گذر زمان متنبه می‌شوند، گفت: پس از اهانت فتنه‌گران به عاشورا و حمایت تروریست‌ها و بیگانگان از آنان، مردم تصمیم گرفتند کار را یک‌سره کنند.
کد خبر: ۸۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷ - 29December 2013

مردم در 9 دی بین لعن‌های زیارت عاشورا و لعن به فتنه‌گرها پیوند زدند

"سعدالله زارعی" استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس پیرامون حضور مردم در روزهای پس از انتخابات ۸۸ اظهار داشت: مردم از همان آغاز فتنه، به صورت گسترده و فعال در صحنه بودند. نمونهٔ آن حضور بسیار وسیع مردم در نماز جمعهٔ روز ۲۹ خردادماه بود که مقام معظم رهبری نماز جمعه را اقامه کرده و مردم هم حضوری گسترده داشتند. 

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به حضور پیوستهٔ مردم در مقابله با فتنهگران، تصریح کرد: مردم پس از حضور در نماز جمعهٔ ۲۹ خرداد، در راهپیماییهایی مثل راهیپمایی روز قدس حضور پیدا کرده و با فتنهگرها مقابله کردند.
 
مردم گمان میکردند فتنهگرها متنبه میشوند
 
زارعی با تاکید بر حضور گستردهٔ مردم در روز ۹ دی، خاطرنشان کرد: ما در مراسمهای گوناگونی شاهد حضور چشمگیر و گسترده مردم بودیم، اما در ۹ دی حضور مردم جلوهٔ دیگری پیدا کرد. مردم گمان میکردند با گذر زمان فتنهگرها متنبه میشوند و خطوط داخلی و خارجی از هم جدا میشوند.
 
وی افزود: بخشهایی از مردم به دلیل اینکه فتنهگرها سالها در مناصب جمهوری اسلامی حضور داشتند، آنها را خودی تلقی میکردند؛ بنابراین این امید وجود داشت که اینها به دامان نظام برگردند و در نهایت در یک چارچوب قانونی و حقوقی موضوع رسیدگی شود.
 
مردم از اهانت به عاشورا و حمایت بیگانگان احساس خطر کردند
 
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه مردم در جریان ۸ ماه فتنهگری شاهد قضایایی غیر از اعتراض به انتخابات بودند، اظهار داشت: مردم در روز عاشورا شاهد گستاخی و هتاکی فتنهگران به حریم مقدسات بودند. علاوه بر این، شاهد بودند که گروههای بدنام تروریستی، ریگی، منافقین و کشورهای بدنام مثل آمریکا، اسراییل و عربستان از این جریان فتنهگر ـ که ارزشهای دینی و مذهبی مانند عاشورا را به سخره میگیرند ـ حمایت میکنند. پس از این بود که مردم احساس خطر کردند و تصمیم گرفتند تکلیف این جریان را یکسره کنند.
 
وی تاکید کرد: حماسهٔ ۹ دی در جریان این اتفاقات بهوجود آمد و این به معنای غیبت مردم در هشتماههٔ پیش از آن نیست و نمیتوان حضور مردم در ۸ ماه فتنه را نادیده گرفت.
 
نظام جمهوری اسلامی منبعث از اسلام و تشیع است
 
سعدالله زارعی با بیان اینکه عدهای سعی میکنند حضور مردم در ۹ دی را تنها برای دفاع از گستاخیهای فتنهگران در روز عاشورا و نه برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی نشان دهند، تاکید کرد: اساسا جدا کردند مذهب و دین از نظام جمهوری اسلامی امر غیر ممکنی است. کاملا پیداست که نظام جمهوری اسلامی منبعث از اسلام و تشیع است؛ امام حسین (ع)، عاشورا و کربلا قلب تشیع است و جدا کردن انقلاب اسلامی از ماجرای عاشورا امری است که به هیچ وجه امکان پذیر نیست.
 
مردم بین لعنهای زیارت عاشورا و لعن به فتنهگرها پیوند زدند
 
وی خاطرنشان کرد: مردم در راهپیمایی ۹ دی که دو روز پس از عاشورا برپا کردند، ضمن اینکه از حریم اباعبدالله الحسین (ع) دفاع کردند، از فتنهگرها نام بردند و شعارهای بسیار پرشوری علیه فتنهگرها سر دادند. یکی از شعارها این بود که «لعن علی عدوک یا حسین؛ خاتمی و کروبی و میرحسین». مردم بین لعنهای زیارت عاشورا و لعن به این فتنهگرها پیوند زدند و این شعار معنایی غیر از این نداشت.
 
این کارشناسی مسائل سیاسی افزود: برای پی بردن به هدف از حضور در ۹ دی، کافی است نگاهی به تصاویر شود. عکسها و فیلمها کاملا گویاست مردم ضمن دفاع از حریم حضرت اباعبدالله (ع) از حریم نظام جمهوری هم به عنوان یک نظام منبعث از عاشورا دفاع کردهاند.
نظر شما
پربیننده ها