بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها/ 96

قاضی زاده هاشمی: 2 هزار خانه بهداشت تا پایان سال ایجاد می‌شود

وزیر بهداشت در بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات با اشاره به اقدامات انجام شده در این وزارتخانه گفت: تا پایان سال 2000 خانه بهداشت ایجاد خواهد شد.
کد خبر: ۳۳۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱ - 11November 2014

قاضی زاده هاشمی: 2 هزار خانه بهداشت تا پایان سال ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه اخبار داخلی دفاع پرس، سید حسن  قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از بییستمین نمایشگاه مطبوعات، در مورد فعالیت های انجام شده در این وزارت خانه اظهار داشت: تا به امروز در مورد نوع کود و مصرف آن کارهای خوبی با جهاد کشاورزی انجام شده است هم چنین با آموزش و پرورش در مقدمه راهی هستیم که در امر پیشگیری کمک می کند.

وزیر بهداشت افزود: قول داده ایم تا پایان سال، 2000 خانه بهداشت ایجاد کنیم. برای مادران باردار و کودکان، مکمل نیز فراهم شده است.

قاضی زاده در ادامه اذعان داشت: تعداد زیادی متخصص به نقاط محروم رفته اند و یکی دیگر از کارهای در حال انجام، تولید واکسن می باشد که در جهت رهایی از وابستگی و ورود واکسن های جدید به کشور است.

وی به حاشیه شهرها اشاره کرد و گفت: به حوزه حاشیه شهراها نیز وارد شده ایم که کارهای خوبی انجام شده و سرشماری همه حاشیه شهرها اتجم شده و برنامه ریزی شده که در قالب بلوک هایی کارشناس سلامت مستقر شوند.

وزیر بهداشت گفت که امیدواریم انشااله به تدریج همه برنامه ها پیش رود ولی تمام مشکلات عالم را نمی توانستیم در این مدت گوتاه حل کنیم.

قاضی زاده در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر مجموع اقداماتی که وزارت بهداشت برای مجروحان غزه انجم داده چیست گفت: جمعیت هلال احمر وزارت بهداشت و هم بسبج جامعه پزشکی تلاش زیادی کردند و اما واقعیت این است که اجازه حضور در غزه فراهم نشد.

وی با بیان اینکه بخشی از مجروحان به ایران منتقل شدند تصریح کرد: البته تعداد مجروحان زیاد نبود ولی با این وجود تمام جامعه پزشکی برای حضور در غزه اعلام آمادگی کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار