بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها/ 49

قاسمی: برخی تماشاگران فرانسوی و ژاپنی نمی‌دانستند در ایران جنگی رخ داده است

تهیه کننده فیلم شیار 143 گفت: برخی تماشاگران در فرانسه، ژاپن و کشورهای دیگر نمی‌دانستند که در ایران جنگی رخ داده است و این که این جنگ 8 سال به طول انجامیده است.
کد خبر: ۳۳۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵ - 10November 2014

قاسمی: برخی تماشاگران فرانسوی و ژاپنی نمی‌دانستند در ایران جنگی رخ داده است

به گزارش خبرنگار دفاع پرس مستقر در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها، نشست خبرگزاری مهر با حضور نرگس آبیار کارگردان فیلم شیار 143 و محمدحسین قاسمی تهیه کننده این فیلم دقایقی پیش برگزار شد.

نرگس آبیار به بازخوردهای این فیلم در میان خانوادههای شهدا و مردم اشاره کرد و گفت: مادری میگفت زمانی که این فیلم را دیدم دلم برای پسران شهیدم تنگ شد. لحظه نمایش فیلم لحظه عجیبی بود حتی من آقای عابدزاده و هنرمندانی را دیدم که با دیدن فیلم گریه میکردند و لحظههای زیبایی را رقم زدند.

وی با اظهار امیدواری از ادامه کار در این فضا تاکید کرد: حتی اگر فیلمهایی با موضوعات اجتماعی و هنجارهای جامعه بسازم سعی میکنم این فضای حاکم بر فیلم شیار 143 را حفظ کنم.

محمدحسین قاسمی تهیه کننده فیلم شیار 143 با بیان این نکته که فیلم فارغ از مستقل بودن هیچگاه تنها نبوده است، تصریح کرد: تنها نبودن شیار 143 به خاطر وجود عوامل فیلم نیست بلکه به خاطر حمایت مادران شهدا و حتی مادران خود ما است.

تهیه کننده فیلم شیار 143 عنوان کرد: در زمان افتتاحیه فیلم ما 143 نفر از مادران شهدا را دعوت کردیم ولی 200 نفر حضور پیدا کردند و باعث افتخار ما بود که در زمان تقدیر از این مادران تمام سالن 10 دقیقه ایستاده بود.

وی در خصوص بازخوردهای بین المللی فیلم شیار 143 افزود: اولین بازخورد بین المللی در جشنواره کن بود که اکثر تماشاگران فیلمها از نمایندگان کمپانیها و فستیوالهای بزرگ بودند و بیشتر از چند دقیقه فیلم ها را تماشا نمی کردند اما در اکران فیلم شیار 143 حضور آنان تا انتهای فیلم به خوبی حس شد و حتی با وجود قطعی چند دقیقه برق در اواسط فیلم، تا انتهای فیلم نشستند.

قاسمی به بازخورد یکی از کارگردانان شیلیایی که میگفت من در این فیلم مادران شیلی را دیدم اشاره کرد و گفت: در اکران پاریس بازخورد مردم به خاطر نگاه انسانی که در فیلم وجود داشت جالب بود. برخی تماشاگران  در فرانسه، ژاپن و کشورهای دیگر حتی نمی دانستند که ما در ایران جنگ رخ داده است و اینکه 8 سال طول کشیده.

وی در پایان با بیان این نکته که در فیلمهای دفاع مقدس کمتر حضور در عرصه های بین المللی را شاهد بودیم گفت: بیشتر فیلمهای دفاع مقدس کارهای فرامتنی است که مخاطب باید پیش زمینهای را از موضوع داشته باشد برای همین کمتر در عرصههای بین المللی به نمایش در می آید. اما شیار توفیق داشت فضایی را در خود تعریف کند که روایتی از شروع تا پایان جنگ حتی بازگشت اسرا را داشته باشیم.

انتهای پیام/ ف.ک

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار