مدیرکل بنیاد شهید استان البرز تأکید کرد؛

ضرورت استفاده از توانمندی‌های نخبگان شاهد و ایثارگر در بدنه مدیریتی استان البرز

«رستمیان» باید از ظرفیت و توانمندی‌های علمی، فرهنگی و فردی نخبگان شاهد و ایثارگر در بدنه مدیریتی استان استفاده شود.
کد خبر: ۴۹۲۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵ - 04December 2021

ضرورت استفاده از توانمندی‌های نخبگان شاهد و ایثارگر در بدنه مدیریتی استانبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرج، «سلیمان رستمیان» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز امروز در همایش تجلیل از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان البرز که در سالن همایش‌های این اداره‌کل برگزار شد، نخبگان را جمعی بسیار ارزشمند و فرهیخته دانست و اظهار داشت: نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر محصول زحمات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند.

وی با اشاره به اینکه این افراد با زحمات خود در دوره‌های مختلف، امروز اهل علم، اندیشه و تفکر و در جامعه فعال هستند، با اشاره به فعالیت‌های بنیاد شهید در حوزه علمی و آموزشی گفت: یکی از سرفصل‌هایی که بیش از 10 سال به‌عنوان یک فعالیت در مجموعه دیده می‌شود، حمایت از نخبگان، فرهیختگان و سرآمدانی از جامعه ایثارگری است که توانسته‌اند در عرصه‌های علمی رشد داشته باشند.

رستمیان مطرح کرد: در سنوات گذشته اقدامات خوبی در راستای جمع‌آوری آمار و اطلاعات و دسته‌بندی و شناسایی نخبگان صورت گرفته که این امر در دو سال گذشته سرعت گرفته است. امروز ما در استان البرز مفتخر به حضور 210 نفر به‌عنوان نخبگان جامعه ایثارگری از جانبازان و فرزندان و همسران شهدا و جانبازان هستیم که از این تعداد 134 نفر آقا و 76 نفر خانم هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز ادامه داد: این تعداد به نسبت جمعیت کشور و آماری که بنیاد ملی نخبگان دارد کاری ارزشمند و پراهمیت و به نسبت جمعیت جامعه هدف در دوره‌های آموزشی مختلف و جامعه آموزشی در کل کشور که در حوزه تولید علم و خلاقیت‌ها شناسایی‌شده‌اند، آمار بسیار خوبی است. در 6 ماهه نخست امسال، 9 نفر به جمع نخبگان شاهد و ایثارگر استان البرز اضافه شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر در عرصه‌های مختلف در جهت پیشبرد اهداف مختلف استفاده کرد، گفت: ما امروز به‌عنوان متولی نخبگان شاهد و ایثارگر از شرایط موجود گله‌مندیم که هنوز سازوکاری مناسب برای استفاده از توانمندی‌های این عزیزان در بخش خصوص و دولتی و در عرصه‌های مختلف فراهم نشده است. باید از ظرفیت و توانمندی‌های علمی، فرهنگی و فردی نخبگان شاهد و ایثارگر در بدنه مدیریتی استان استفاده شود.

دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز بیان داشت: نخبگان امروز زحمات خود را به ثمر رسانده و آنچه را که باید انجام می‌دادند انجام داده‌اند و اکنون نوبت مسئولین است که از ظرفیت این عزیزان در عرصه‌های مختلف استفاده کنند. بنیاد شهید هم باید مسیرها را به‌صورت کارشناسی پیگیری کند تا این مسیر منتج به نتیجه‌ای اثرگذار و مطلوب شود.

رستمیان به توانایی‌های نخبگان در عرصه‌های مختلف به‌ویژه پیشبرد اهداف بنیاد شهید اشاره و خاطرنشان کرد: این مجموعه در موضوعات مختلف ازجمله کار فرهنگی نیازمند یاری نخبگان است. یک‌چهارم اساسنامه بنیاد را امور فرهنگی تشکیل می‌دهد. نخبگان می‌توانند با ایده پردازی و نظرات سازنده خود در جهت پیشبرد اهداف موردنظر کمک‌حال بنیاد شهید باشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز موضوع شهید و شهادت و تولیت آستان شهدا را مربوط به‌ تمامی لایه‌های جامعه دانست و عنوان کرد: ما در تلاش هستیم تا ظرفیت‌های مثبت جامعه ایثارگری را تقویت و بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر هم باید در امور بنیاد شهید مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها