سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری:

رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری برگزار شد

سرهنگ پاسدار ربیعی نژاد گفت: عملیات انتقال و پست امداد تا مرحله پیشرفته و بستری و درمان در بیمارستان‌های ثابت شهری در رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری به مرحله اجرا درآمد.
کد خبر: ۵۶۶۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۲ - 11January 2023

رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری برگزار شدبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مرحله نهایی و عملیاتی رزمایش تخصصی بین بیمارستانی نیرو‌های مسلح در شمال شرق کشور با رمز مقدس یا فاطمه الزهرا (س) و تمرکز بر تقویت هماهنگی و هم افزایی نیرو‌های مسلح در حلقه‌های گوناگون زنجیره امداد و نجات برگزار شد.

این رزمایش با محوریت بهداری رزمی نیرو‌های مسلح در تقابل با تهدیدات احتمالی از جمله حملات تروریستی، بیوتروریسم و حوادث طبیعی امروز چهارشنبه در منطقه شمال شرق برگزار گردید.

در این رزمایش که به میزبانی بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه منطقه ثامن الائمه (ع) برگزار شد، مراحل و شیوه‌های مختلف همپوشانی، تقویت، هماهنگی و هم افزایی بخش‌های گوناگون بهداشت، امداد و درمان سپاه، ارتش و فرماندهی انتظامی و همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی، اورژانس و هلال احمر در شرایط بحران و مقابله با تهدید به اجرا درآمد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در منطقه عمومی برگزاری رزمایش در گفتگویی تاکید کرد: هماهنگی و هم افزایی سپاه، ارتش و فرماندهی انتظامی و سایر بخش‌های نیرو‌های مسلح که امروز یکی دیگر از برنامه‌های تعاملی خود را در بهداری رزمی در قالب رزمایش تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری برگزار کردند، امتداد همان راهی است که در هشت سال دفاع مقدس تجربه شد و توانست رژیم صدام و انبوه قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی حامی او را به ناکامی و شکست و استیصال بکشاند.

وی افزود: هر کدام از نیرو‌های مسلح ظرفیت‌های بسیار عظیم و قابل توجهی در بخش‌های گوناگون از جمله بهداشت، درمان و امداد در اختیار دارند که تمرین هماهنگ سازی و هم افزایی این ظرفیت‌ها در شرایط تهدیدات نوین و کاملا محتمل، در حقیقت تقویت این پشتوانه و قدرت شکست ناپذیر و اطمینان بخش برای مردم و نظام است.

سردار اخوان خاطرنشان کرد: امروز بیشتر ظرفیت‌ها و بخش‌های خدماتی درمانی و بهداشتی سپاه و نیروی زمینی آن و سایر بخش‌های نیرو‌های مسلح با امکانات تخصصی و بروز رسانی شده در خدمت عموم مردم قرار دارد.

وی افزود: رزمایش بین بیمارستانی شهید شوشتری قبل از آنکه عملیات تقویت آمادگی بهداری رزمی برای مقابله با تهدیدات تروریستی، نظامی و امنیتی باشد، تمرین ویژه‌ای برای تقویت هماهنگی و هم افزایی بخش‌های امداد و بهداشت و درمان نیرو‌های مسلح برای مردم یاری و کمک به مردم در بحران‌های طبیعی، حوادث و رویداد‌های مختلف همچون سیل، زلزله و... است.

سردار اخوان گفت: بهداشت، امداد و درمان یکی از مهمترین ارکان جدایی ناپذیر در همه اقدامات و فعالیت‌های حیاتی و از جمله مواجهه با تهدیدات اعم از نظامی، تروریستی، بیوتروریسم و حوادث طبیعی است.

وی افزود: به عنوان نیرو‌های مسلح در بستر تهدیدات پیچیده و ماموریت‌های ذاتی رزمی و دفاعی، باید در همه بخش‌ها به ویژه بهداشت، امداد و درمان در بهترین شرایط ممکن باشیم که رزمایش مشترک شهید شوشتری نیرو‌های مسلح که به میزبانی نیروی زمینی سپاه برگزار شد، برا اساس همین هدف طراحی و اجرا شد.

سرتیپ دوم ضرغام مرادی فرمانده لشکر ۷۷ ثامن الائمه (ع) ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان فرمانده واحد بیمارستانی آجا شرکت کننده در این رزمایش، گفت: طب رزم به ویژه در میادین رزم و کمک به رزمندگان و واحد‌های عملیاتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و ما در این رزمایش در چارچوب تقویت آن در شرایط کنونی، مرکز بیمارستانی خود را مشارکت دادیم.
وی افزود: نگاه ما در همه امکانات بیمارستانی بهداشتی و درمانی که در اختیار داریم نگاه ملی است و خادمی مردم را فلسفه وجودی و بخش جدایی ناپذیر ماهیت وجودی خود می‌دانیم؛ اقدامات و تعامل و همکاری صورت گرفته در رزمایش مشترک اخیر برای تقویت توانمندی‌های خدمت به مردم و نظام اسلامی و شناخت بیشتر نقاط ضعف و قوت است.

سرتیپ دوم کریم عباسی از فرماندهان انتظامی نیز در این رزمایش تاکید کرد: اجرای رزمایش تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری در پرتو تفاهم و درک مشترک نیرو‌های مسلح از اهمیت همکاری و هم افزایی در بخش‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان و امداد رسانی، شکل گرفت و به مرحله نهایی و اجرا رسید.

وی افزود: بخشی از استعداد و توانمندی رزمی بهداشتی و درمانی فرماندهی انتظامی در منطقه شمال شرق در اجرای این رزمایش دوشادوش همرزمان خودمان در سپاه و آجا در این رزمایش مشارکت داشتند.

سرهنگ پاسدار ربیعی نژاد سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری درباره این رزمایش اظهار داشت: رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری با شعار «اقتدار بهداری رزم همگام با فناوری‌های نوین»، با مشارکت واحد‌های تخصصی بهداری رزمی سپاه و محوریت نیروی زمینی، بیمارستان آجا و فرماندهی انتظامی با محوریت واحد‌های بهداشت و درمان مرزبانی، زنجیره بهداشت، امداد و درمان را بر اساس سناریوی طراحی شده از لجمن یعنی خطوط مقدم وقوع تهدید، بحران و درگیری با خود امدادی و دگر امدادی و عملیات انتقال و پست امداد تا مرحله پیشرفته و بستری و درمان در بیمارستان‌های ثابت شهری به مرحله اجرا درآوردند.

وی تمرین تله مدیسین و ارتباط با بیمارستان و پزشک متخصص از یک نقطه جغرافیایی با نقاط دیگر، انجام مراحل مختلف جراحی حیات بخش در بیمارستان صحرایی (سیار)، انجام مراحل عملیاتی در واحد سی تی اسکن سیار، تمرین عملیاتی مقابله با بیوتروریسم و دفاع بیولوژیک، اجرا و ارزیابی عملیات فوریت‌های پزشکی، پرستاری، بیهوشی، ارتوپدی و بکار گیری سامانه‌های ارتباطی برای تقویت و بهینه سازی عملیات امداد و نجات و درمان در مراحل مختلف تا بیمارستان‌های شهری را از جمله بخش‌های این رزمایش در منطقه شمال شرق کشور عنوان کرد.

بر اساس سناریوی رزمایش و اخطار آلودگی منطقه به عامل سیاه زخم گوارشی به عنوان حمله بیوتروریستی، یگان‌های جنگ نوین لشکر ۵ نصر و تیپ ۲۱ امام رضا (ع) وارد عمل شده و عملیات رفع آلودگی را با موفقیت اجرا کردند.

گفتنی است مرحله نهایی این رزمایش، امروز و در بارش برف و برودت هوای چندین درجه زیر صفر در منطقه عمومی تحت مأموریت لشکر عملیاتی مردم پایه ۵ نصر اجرا و به پایان رسید.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار