دریادار سیاری:

رشد و تحول در پرتو ایده‌پردازی شکل می‌گیرد/ نیازمند نیروی انسانی کیفیت محور هستیم

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: ما باید در حوزه‌های مختلف دانشی صاحب ایده و اندیشه نو باشیم و در این رابطه باید از ظرفیت و نیروی انسانی مستعد استفاده کنیم.
کد خبر: ۴۴۲۸۵۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹ - 14February 2021

رشد و تحول در پرتو ایده‌پردازی شکل می‌گیرد/ نیازمند نیروی انسانی کیفیت محور هستیمبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در جشنواره ایده‌پردازی شهید نامجو که صبح امروز (یکشنبه) در ستاد فرماندهی نیروی زمینی برگزار شد، اظهار داشت: امروز سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی کارآمد و با کیفیت آن نیرو یا سازمان محسوب می‌شود که باید برای داشتن چنین نیروی کیفیت محوری تلاش کنیم.

دریادار سیاری با بیان اینکه به هر میزانی که کیفیت نیروی انسانی بالاتر باشد به همان نسبت رشد خواهیم داشت، افزود: نیروی انسانی کارآمد و کیفیت محور بسترهای رشد و بالندگی را در هر سازمانی ایجاد می‌کنند و البته فرماندهان ما نیز باید در بالاترین سطح کیفی قرار داشته باشند تا شاهد تحول مثبت و مطلوب باشیم.

وی با بیان اینکه فرمانده کل قوا فرمودند که ارتش باید نو شود، خاطرنشان کرد: ما باید عمق این سخن اندیشمندانه را درک کنیم، نو شدن در نگاه به آینده، در نوع تفکر، در ایده‌پردازی، در خلاقیت و نوآوری باید صورت گیرد و در صدر کارهایمان قرار داده شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه ایده های متعالی باید عملیاتی شوند، افزود: ایده اگر عملیاتی نشود ما به جایی نخواهیم رسید؛ لذا ایده‌ها باید از حالت تئوریک خارج شده و عملیاتی شوند تا شاهد حرکت تحول زا و تغییرات مطلوب باشیم.

وی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده است همواره پیاده سازی ایده‌های نو با مقاومت مواجه می‌شود، گفت: این موضوع همواره جاری است منتهی ما نباید عقب بکشیم و اگر تلاش کنیم مطمئنا می‌توانیم ایده‌های مطلوب و علمی خود را به منصه ظهور برسانیم.

دریادار سیاری با تاکید بر اینکه یک ایده منطقی و علمی می‌تواند مقاومت در برابر تغییر را خنثی کند، تصریح کرد: ما باید در حوزه‌های مختلف دانشی از جمله، تجهیزات، تاکتیک، تکنیک، آموزش، ساختار، سازمان و... صاحب ایده و اندیشه نو باشیم و در این رابطه باید از ظرفیت و نیروی انسانی مستعد استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه جنگ‌های آینده متفاوت است، گفت: باید برای جنگ‌های آن روز و جنگ‌های آینده برنامه داشته باشیم؛ چراکه اگر بخواهیم به تجربیات گذشته اکتفا کنیم، قطعا در جنگ‌های آینده غافلگیر خواهیم شد. پس باید ضمن حفظ تجربیات گذشته، بر مدار علم و دانش روز حرکت کنیم و مطابق با نیازهای عملیاتی روز کار را پیش ببریم و تاکتیک‌های جدید خلق کنیم. امروز یکی از ملزومات ایده‌پردازی شناخت صحیح محیط و سطوح مختلف تهدیدات است.

انتهای پیام/221

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار