رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:

نسل جوان پرچم‌دار استقلال کشور هستند

حجت‌الاسلام محمدحسنی گفت: در گام دوم انقلاب، چشم امید رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت به جوانان و پرچم استقلال این کشور نیز اکنون به دستان جوانان است.
کد خبر: ۴۴۵۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶ - 01March 2021

چشم امید رهبر انقلاب و ملت در بیانیه گام دوم انقلاب بیشتر به جوانان استبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در چهاردهمین دوره رزم مقدماتی مرکز آموزش شهدای وظیفه ۰۱ نیروی زمینی ارتش، با اشاره به قواعد خوشبختی در زندگی بر اساس آیات و روایات اظهار داشت: بندگی خدا یکی از مؤلفه‌های خوشبختی است. بنده چه کسی یا چه چیزی بودن مهم است. عده‌ای بنده خدا هستند، عده‌ای بنده طاغوت و عده‌ای بنده نفس. کارکرد دین این است که انسان را از بندگی غیر خدا نجات داده و او را به بندگی خدا رهنمون شود؛ زیرا سعادت و سیادت حقیقی در گرو بندگی خداست.

وی تلاش با حداکثر توان برای رسیدن به اهداف در زندگی را به‌عنوان قاعده دوم خوشبختی دانست و افزود: دستاورد‌های انسان در هر امری نیازمند تلاش و کوشش است. ملتی که اهل تلاش نباشد، بردگی خواهد کرد؛ لذا تلاش ابعاد مختلف شخصی، اجتماعی و ملی دارد و برای رسیدن به اهداف مقبول، مشروع و خوشبختی باید تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام محمدحسنی در ادامه با ذکر روایتی از امام سجاد (ع) تاکید کرد: از نشانه‌های خوشبختی انسان این است که اشتغالش در وطن مادری‌اش باشد. انسان در هر کشوری جز در وطنش باشد، بیگانه است و حرمتش پایمال می‌شود؛ مگر در موقعی برای خدا هجرت کرده باشد که آن در جای خود از ارزش خاصی برخوردار است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با برشمردن ازدواج به‌هنگام به‌عنوان یکی دیگر از قواعد سعادت و خوشبختی تصریح کرد: ازدواج به‌هنگام، انسان را از لکه‌دار شدن، مصونیت می‌بخشد. متأسفانه ترس از هزینه، فقر و چشم و هم‌چشمی‌ها باعث می‌شود نتوانیم ازدواج خود و فرزندان خود را به‌هنگام ترتیب دهیم؛ در حالی که اگر طبق آیات قرآن کریم به صدق وعده الهی باور داشته باشیم که خدا رازق است، نباید منتظر باشیم تا همه چیز آماده شود، سپس ازدواج کنیم.

وی با توضیح مؤلفه‌های انتخاب همسر صالحه، تربیت فرزند صالح و وظیفه‌شناسی نسبت به زن و فرزند به عنوان سه قاعده مهم از قواعد خوشبختی گفت: از دیگر قواعد خوشبختی انسان این است که همسر صالح انتخاب و فرزندان صالح تربیت کند؛همچنین زندگیِ مشترکی موفق است که حقوق مشترک زن و شوهر متقابلاً رعایت شود و مسئولیت زوجین در حد مطلوب باشد؛ لذا باید نسبت به فکر، هویت، جسم و روح فرزند و همسر وظیفه شناس و دغدغه‌مند باشیم.

حجت‌الاسلام محمدحسنی همنشینی با دوستان صالح را قاعده دیگر خوشبختی دانست و افزود: از جمله ملاک‌های شناخت شخصیت افراد، رفیق و همنشینان آن‌هاست، دوست خوب رابطه انسان را با خدا محکم کرده و انسان را به رنگ خدا درمی‌آورد.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: خوش‌خلقی نیز از قواعد مهم خوشبختی به شمار می‌رود. اساساً خوشبختی ثمره خوش‌خلقی است. خوش‌خلقی یعنی مدیریت خشم. هرکس نتواند خشم خود را مدیریت کند، دارایی‌های خود را یکی پس از دیگری از دست می‌دهد.

وی عشق‌ورزی به حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) را دهمین مؤلفه خوشبحتی خواند و گفت: پیامبر اکرم (ص) خطاب به امیر المومنین می‌فرمایند «یا علی! خوشبخت شد هر آنکس که تو را دوست داشت»؛ زیرا انسان هرکه را دوست دارد، سعی می‌کند خود را شبیه آن کند و هر کس علی (ع) را دوست داشته باشد، سبک زندگی، جهاد، شخصیت، اخلاق و بندگی‌اش هم علوی می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسنی در پایان خطاب به نخبگان حاضر در دوره رزم مقدماتی تأکید کرد: شکر این هوش و استعداد خدادادی شما این است که این استعداد را در راه انقلاب، دین و کشور به خدمت بگیرید. در گام دوم انقلاب، چشم امید رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت به شما و پرچم استقلال این کشور نیز اکنون به دستان شماست. ان‌شاءالله در مقابل دشمنان اسلام و کشور اسلامی مقاومت کنید و همواره شاهد پیروزی باشید.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها