مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان:

جهاد امروز جهاد تبیین معارف و ارزش‌های دفاع مقدس است

سرهنگ «حبیبی» گفت: رزمندگان دوران دفاع مقدس جهاد سختی با دشمنان کردند و امروز جهاد دیگری در پیش است که جهاد تبیین معارف و ارزش‌های دفاع مقدس است.
کد خبر: ۵۳۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۵ - 24June 2022

جهاد امروز جهاد تبیین معارف و ارزش‌های دفاع مقدس است

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان در اولین نشست شورای پیشکسوتان دفاع مقدس استان گیلان که در مجتمع یاس برگزار شد، ضمن قدردانی از مدیران کل اسبق حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، اظهار داشت: اگرچه گیلان آخرین استان در ساخت مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس بود، اما با همت همه مسئولان عقب ماندگی را جبران کردیم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان با اشاره به تخصیص زمین ۱۰ هکتاری سپاه قدس استان جهت اجرای پروژه مرکز فرهنگی دفاع مقدس، افزود: در هفته دفاع مقدس امسال فاز نخست پروژه شامل ساختمان کتابخانه و اسناد، واحد اداری و ۳۰۰۰ مترمربع محوطه سازی را افتتاح می‌کنیم و جزو ۲۲ استان موفق در اجرای مرکز فرهنگی دفاع مقدس خواهیم شد.

وی با تاکید بر لزوم بهره برداری از ظرفیت پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت در محتواسازی این مرکز فرهنگی، تصریح کرد: در جریان سفر رئیس جمهور به گیلان شاهد تخصیص اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی راه اندازی موزه دفاع مقدس بودیم.

حبیبی دفاع مقدس را مربوط به همه دستگاه‌ها دانست، نه فقط نیرو‌های مسلح و خاطرنشان کرد: در کنار توجه به فضای فیزیکی مرکز فرهنگی باید به تبیین نقش بارز مردم گیلان در دوران دفاع مقدس بپردازیم، زیرا رزمندگان گیلانی از شمال کشور به جبهه‌های جنوب و غرب کشور اعزام شدند و ۸۰۰۰ شهید و ۲۲ هزار جانباز و ۲۶۰۰ آزاده را تقدیم انقلاب کردیم.

وی پیشکسوتان و یادگاران دفاع مقدس را نرم افزار مرکز فرهنگی دانست و تاکید کرد: در فاز دوم ساختمان ۳۰۰۰ مترمربعی گالری و دریاچه ۸۰۰۰ مترمربعی را در دستور کار داریم؛ همچنین باید یادمان شهدای گمنام این مرکز را احداث کنیم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس استان پیوندی از پیروزی انقلاب تا جبهه مقاومت است، متذکر شد: دستاورد‌های دوران دفاع مقدس موجب پیروزی‌های جبهه مقاومت شده است و باید این معارف و ارزش‌ها را به جامعه منتقل کنیم.

وی با تاکید بر لزوم چاپ کتب تاریخ شفاهی یادگاران دفاع مقدس، تصریح کرد: بهترین و خبره‌ترین نویسندگان استان را پای کار آوردیم تا خاطرات و روایات رزمندگان دوران دفاع مقدس را نگارش کنند.

حبیبی با بیان اینکه ۱۹.۵ درصد کتب چاپ شده در کشور موضوعات و معارف مرتبط با دفاع مقدس است، افزود: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان ۱۸۰ جلد کتاب به چاپ رسانده است.

وی، جوانان و نوجوانان را مخاطبان اصلی کتب دفاع مقدس دانست و تاکید کرد: رزمندگان دوران دفاع مقدس جهاد سختی با دشمنان کردند و امروز جهاد دیگری در پیش است که جهاد تبیین معارف و ارزش‌های دفاع مقدس است.

«محمدرضا احمدی سنگری» نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، ماندن در خط شهدا را افتخار دانست و اظهار داشت: باید خودمان را رزمنده بدانیم، زیرا مسئولیت‌ها بدون پشتوانه رزمندگی سودی ندارد.

نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی شهادت را آرزوی همه رزمندگان دانست و افزود: یادگاران دفاع مقدس امروز وظیفه دارند خاطرات جبهه و جنگ را برای نسل جوان تبیین کنند و فرهنگ جهاد و شهادت را منتقل کنند.

وی شهدای مدافع حرم را رویش انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: زمانی که خیلی‌ها فکر می‌کردند دوران دفاع مقدس تمام شده، شهدای مدافع حرم خاطرات آن روز‌ها را زنده کردند که نشان می‌دهد جامعه ما هنوز تشنه معارف دفاع مقدس است.

احمدی با اشاره به لزوم حفظ ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس، تاکید کرد: در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب نباید دلسرد شویم و به پشتوانه شهدا راه را ادامه دهیم.

در پایان این نشست با حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس استان از کتاب «مشت فرمانده» پیشکسوت دفاع «اسماعیل تقی لو» و «ما توی جنگ بزرگ شدیم» سردار پیشکسوت «حجت حیدری» رونمایی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار