فرمانده دانشگاه بقیةالله:

صندوق فناوری «نورا» راه‌اندازی می‌شود

«ابوالقاسمی» از راه‌اندازی صندوق فناوری نورا در آینده خبر داد.
کد خبر: ۵۶۳۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰ - 24December 2022

حسن ابوالقاسمیبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، دکتر «حسن ابوالقاسمی» فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) صبح امروز (شنبه) در جشنواره باقرالعلوم (ع) که در سالن صدرای این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در کشورمان به توسعه معنویت، ثروت برای کشور و شغل نیازمندیم که تولید ثروت برای کشور از طریق علم امکان‌پذیر است.

ابوالقاسمی در ادامه گفت: هر کاری انجام می‌دهیم، باید به جوانان گفته شود؛ به‌عنوان مثال مرحوم دکتر «شیبانی» علی‌رغم همه مسئولیت‌هایی که داشت در یک خانه استیجاری زندگی می‌کرد و حتی در این رابطه سه بار هم برای وی حکم تخلیه صادر شده بود، اما در فضای مجازی عنوان شده بود که وی صاحب یکی از برج‌های معروف در منطقه پاسداران تهران است؛ علاوه بر این، ایشان وصیت کرده بود برای برگزاری مجلس ترحیم نباید یک شاخه گل هم بیاورند و هزینه‌های آن باید صرف خیریه‌ها شود؛ لذا برابر همین وصیت‌نامه در مراسم تدفین وی یک شاخه گل هم بر سر مزارش وجود نداشت.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با بیان اینکه این دانشگاه با پنج پژوهشکده ادامه فعالیت خواهد داشت، افزود: ایجاد قطب خدمات تخصصی تعیین هویت ژنتیکی در منطقه، یکی از موضوعاتی است که طی پنج سال آینده باید برای این دانشگاه تحقق یابد؛ از سوی دیگر نحوه درمان مجروحان جبهه مقاومت و هزار و ۲۰۰ مجروح اغتشاشات اخیر، برای دانشجویان این دانشگاه، یک فرصت خوب مطالعاتی است که باید به آن توجه شود.

وی سپس ساخت واکسن «نورا» را بدون اتکا به دیگران، یکی از دستاورد‌های این دانشگاه برشمرد و بیان کرد: واکسن نورا بهترین وا‌کسن کشور است و اگر برخی مشکلات نبود، می‌توانستیم آن را شش‌ماه زودتر برای مصرف در اختیار مردم قرار دهیم.

ابوالقاسمی با بیان اینکه ۴۵۴ مقاله بین‌المللی در رابطه با ویروس کووید داشتیم، افزود: در شروع همه‌گیری کرونا پروژه‌های خوبی را مانند پروژه پلاسمادرمانی آغاز کردیم؛ پروژه‌ای که مسئولان ذی‌ربط با ادامه آن موافقت نکردند.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) همچنین به راه‌اندازی صندوق فناوری نورا در آینده اشاره و عنوان کرد: هیچ دارویی در حوزه فعالیت‌های پژوهشی و درمانی این دانشگاه نباید بدون مبنای علمی به‌ویژه در بخش طب سنتی مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها