"حجت الاسلام محی الدین محمدی " معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش در چهارمین روز از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها ضمن بازدید از غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس گفت: دفاع مقدس یک گنجینه است که باید آن را استخراج کرد و سپس از آن به بهترین نحو استفاده کرد.
وی ادامه داد: کار ما در آموزش و پرورش نسبت به دفاع مقدس استخراج و فرآوری گنجینه ها و میراث به جامانده است که بخشی از آن ها در خاطرات جنگ، بخش دیگری در جلوه های جنگ، بخش دیگر ابتکارات جنگ و بخش دیگری از آن اخلاق جنگ و اقتصاد و هنر جنگ است.
معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: منظور ما از جنگ مجاهدان جنگ است، شخصیت های که اهل جهاد بودند. جنگ به معنای چهره زشت، ویرانه و خرابی نیست چونکه ما جنگ را نمی خواستیم بلکه به ما تحمیل شد اما ما زشتی را تبدیل به زیبایی کردیم و آن را در کتاب درسی منعکس می کنیم.
محمدی خاطر نشان کرد: رشادت، ایمان، پایمردی، عشق به میهن و خلق خدا در سیره و روش رزمندگان ما بود که به قدر توان در کتاب های درسی مطرح می کنیم.
وی درباره کتای های درسی که مطالب دفاع مقدس در آن آمده است گفت: در کتاب تاریخ به تناسب آن، در کتاب فنی و حرفه ای پل متحرک خیبر و بحث صنعت و فناوری جنگ، در کتاب مطالعات اجتماعی مشارکت مردم و در کتاب هنر خط و تصویرگری رزمندگان را آورده ایم.
معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش در پایان با اشاره به اینکه کتاب های درسی فرزندان ما هستند گفت: امیدواریم این فرهنگ الهام بخش آرمان های انقلاب اسلامی ایران باشد و ما به تناسب برای کتاب های درسی که تغییر می کند نسبت به دفاع مقدس نگاه ویژه ای داریم اما شعاری کار نمی کنیم، در آموزش و پرورش باید به روش نرم کار شود.
انتهای پیام/